În timp ce copiii lui Henry sunt marginalizați, fiica lui Wiliam primește un nou titlu!

Anca Bratu, 30 noiembrie 2022, Ora 15:20

  • print
  • |
henry-wiliam-titlu-47040-1.jpeg

Prințesa Charlotte ar putea fi următoarea ducesă de Edinburgh. Titlul are o semnificație specială pentru familia regală.

Prințesa Charlotte este a treia la rând la tron, după fratele ei, Prințul George și tatăl ei, Prințul William. Ca atare, Charlotte va juca probabil un rol cheie în domnia bunicului ei, regele Charles, și a tatălui ei care va urma. Ba mai mult, are toate șansele să se aleagă cu un nou titlu regal, conform OK!magazine.ro

În vârstă de opt ani, Prințesa Charlotte mai are un timp înainte de a se implica în lumea îndatoririlor regale. Dar, potrivit Mail on Sunday, titlul de Ducesă de Edinburgh ar putea fi acordat prințesei Charlotte în viitor.

„Discuțiile sunt în desfășurare, dar Charles își dorește ca acest titlu să revină prințesei Charlotte. Ar fi un mod potrivit să ne amintim de Regina - care, desigur, avea titlul de Ducesă de Edinburgh - și o modalitate prin care Majestatea Sa onorează linia de succesiune", spune o sursă.

Ea a încetat să mai folosească acest titlu când a urcat pe tron, ​​în 1952.

Dacă Charlotte primește titlul de Ducesă de Edinburgh, acesta poate fi văzut ca un tribut adus regretatei suverane și prințului Philip de către Regele Charles.

Titlul de Ducesă de Edinburgh are o importanță sentimentală uriașă pentru familia regală, iar asta pentru că a fost deținut anterior de regină.

Elisabeta a devenit Ducesă de Edinburgh prin căsătorie, deoarece regele George al VI-lea i-a acordat titlul de Duce de Edinburgh Prințului Philip când a intrat în familia regală, prin căsătorie, în 1947. 

„Poziția lui Charlotte este semnificativă din punct de vedere istoric, deoarece este prima femeie din familia regală al cărei loc în linia succesorală nu este depășit de fratele ei mai mic", spune o sursă. „Așadar, este important din punct de vedere constituțional ca  fiica lui William, Charlotte să primească un astfel de titlu corespunzător, pentru că nu este imposibil  ca ea să ajungă pe tron dacă, de exemplu, Prințul George nu are copii".

Cu toate acestea, s-a crezut mult timp că cel mai mic copil al reginei și al prințului Filip, prințul Edward, va fi numit Duce de Edinburgh atunci când Charles va fi rege.

 

 

 

 

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:24
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou