Ionel Arsene s-ar fi predat în Italia! "Nu va vedea vreodată cum arată o pușcărie românească pe dinăuntru"

Florentina Șerbănescu, 27 martie 2023, Ora 12:34

  • print
  • |
ionel-arsene-s-ar-fi-predat-in-italia-nu-va-vedea-vreodata-cum-arata-o-pu-carie-romaneasca-pe-dinauntru-47692-1.jpg

Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, a fost acuzat că ar fi luat bani pentru a interveni, în 2013, la conducerea Agenției Naționale de Integritate pentru a îndepărta din funcție un rival politic.Politicianul a fost condamnat la 6 ani și 8 luni de închisoare cu executare.

Acum, la aproape trei săptămâni de la decizia definitivă care îl vizează, președintele CJ Neamț ar fi decis să se predea în Bari, mergând însoţit de avocaţi la Poliţie. Potrivit surselor Antena 3, acesta ar avea o reşedinţă în Brescia şi, de asemenea, ar avea inclusiv cetăţenie italiană.

Reamintim că Ionel Arsene a plecat în Italia cu o săptămână înainte de decizia definitvă din 10 martie, delegându-și atribuțiile de la conducerea CJ, sub pretextul concediului.

"Nu va veni, prea curând, în România"

"Domnul Ionel Arsene nu va vedea vreodată cum arată o pușcărie românească pe dinăuntru. S-a predat în Italia fiindcă avocaţii i-au spus că, probabil, va fi lăsat sub control judiciar, durează ani de zile până se ia o hotărâre. Dacă şi-a luat şi cetăţenie italiană, nu va fi expulzat în România pentru faptele pentru care a fost condamnat în ţara noastră. Presupun că sunt câteva luni de închisoare în Italia. În Italia şi în toată lumea occidentală, se merge pe recuperarea prejudiciului. La noi e cu puşcărie multă şi cu prejudiciu recuperat zero. Ţineţi minte, ne spunea doamna Kovesi că, domnule, DNA-ul... un miliard nu ştiu cât... Nu s-a recuperat absolut nimic fiindcă cifrele acelea nu aveau nicio legătură cu realitatea.

Ionel Arsene va avea mai mult de lucru în Italia, în perioada respectivă, după care, la fel ca mulţi alţi români condamnaţi care se află în Italia, va merge în vacanţă în Grecia, va merge în vacanţă în alte zone. Nu va veni, prea curând, în România, că aici poate fi arestat", a spus analistul politic Bogdan Chirieac, la Antena 3 CNN.

Amintim că pe lângă Bari se află și Alina Bica, fosta șefă a DIICOT, și ea condamnată în România. Recent, ea a fost filmată într-un restaurant, ce aparține iubitului ei. 

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:36
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou