Leo de la Strehaia se zbate între viață și moarte! "Ne așteptăm în orice clipă..."

Diana Ionescu, 19 ianuarie 2023, Ora 14:45

  • print
  • |
leo-de-la-strehaia-se-zbate-intre-viata-i-moarte-ne-a-teptam-in-orice-clipa-47314-1.jpeg

Familia lui Leo de la Strehaia trece prin momente de coșmar! În exclusivitate pentru Spynews.ro, sora afaceristului a mărturisit că starea de sănătate a lui Leo de la Strehaia s-a înrăutățit, însă toți membrii familiei se roagă pentru el în aceste momente. Familia a împânzit poarta spitalului, acolo unde așteaptă vești în fiecare minut de la medici. 

Într-adevăr, Leo de la Strehaia se confruntă cu probleme grave de sănătate. Ar mai fi avut trei luni de detenție, însă, înainte de Crăciun a ajuns în stare foarte gravă la spital, iar de atunci a rămas internat.

Familia lui Leo de la Strehaia se roagă fără oprire pentru afacerist, în aceste momente. Sora afaceristului a declarat că Leo de la Strehaia este în continuare internat într-un spital din Capitală. 

Pe de altă parte, controversatul afacerist nu are voie să facă efort și este la regim, respectând toate indicațiile pe care medicii de specialitate i le-au oferit. "Prințul țiganilor" a suferit un accident vascular în închisoare.

A fost transportat pe atunci, de urgență, la spital, acolo unde se află și în aceste momente. Din nefericire, starea lui de sănătate nu s-a îmbunătățit, motiv pentru care familia stă cu sufletul la gură, în fiecare clipă.

Sora afaceristului a mai explicat că fratele ei nu se poate ridica deloc din pat, că are probleme și la inimă, însă, în continuare, speră că Dumnezeu îl va ajuta pe fratele ei să treacă de aceste momente extrem de dificile.


"Nu s-a ridicat deloc din pat până acum, nu are voie să facă efort. Este internat în spital, în București, l-au adus la urgență. În orice moment e în mare pericol. El are și operația, și probleme cu inima, a făcut și accident vascular cerebral. Ne e frică, în fiecare zi, poate să facă ceva, dar Dumnezeu l-a ajutat, avem încredere în Dumnezeu. E și mama aici, tot neamul nostru, stăm pe la poartă, pe la spital, pe aici, ne rugăm... Avem dreptul la o vizită pe zi. E la regim... Mai are nevoie de o operație, și domnul doctor se roagă la Dumnezeu...", a declarat, în exclusivitate, sora afaceristului. 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
01:06
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou