Marcel Ciolacu: "Eu chiar vă iubesc"! Președintele PSD a fost huiduit la Iași, de Ziua Unirii

Florentina Șerbănescu, 24 ianuarie 2023, Ora 13:27

  • print
  • |
marcel-ciolacu-eu-chiar-va-iubesc-pre-edintele-psd-a-fost-huiduit-la-ia-i-de-ziua-unirii-47334-1.jpeg

Liderul PSD Marcel Ciolacu a adresat marți, în discursul rostit la Iași, cu ocazia Zilei Unirii Principatelor, un îndemn la unitate pentru atingerea obiectivelor comune, creșterea economică și a nivelului de trai al românilor, scre gandul.ro.

Ciolacu îndeamnă cetățenii să lase deoparte tot ce ne desparte și să urmărească obiectivele comune. Politicianul a precizat că uniți vom intra în Spațiul Schengen și tot uniți vom rezvolta economic România.

„Eu chiar vă iubesc, mai ales într-o zi atât de aleasă", a fost mesajul lui Ciolacu pentru o parte dintre cei prezenți, care au ales să huiduiască în timpul discursului.

"În urmă cu 164 de ani, românii, popor şi conducători, au scris primul paragraf al istoriei statului naţional unitar român, o istorie marcată de multe momente dificile, o istorie de-a lungul căreia, de fiecare dată, am demonstrat că doar uniţi putem depăşi orice obstacole, că doar împreună putem crea un viitor mai bun. Acum 164 de ani, apropierea culturală şi economică puternică între cele două principate a condus la unitate. Atunci, în 1859, unitate nu a însemnat doar că poporul să fie unit, unitatea a fost şi între conducători. Personalităţi puternice, cu viziuni proprii şi convingeri diferite, au reuşit să se unească pentru un scop comun: unirea Moldovei cu Ţara Românească. Unitatea a făcut diferenţa. Unitatea a adus progresul", a precizat preşedintele PSD. 

Marcel Ciolacu a mai spus că atunci când am fost uniți am scăpat de dictatură și am intrat în NATO și în UE.

"Când am fost uniţi cu toţii, popor şi conducători, am făcut Mica Unire. Când am fost uniţi, am făcut România Mare. Când am fost uniţi, am scăpat de dictatură. Toţi împreună, uniţi, am reuşit să ne găsim aliaţi de nădejde pentru a apăra securitatea ţării odată cu aderarea la NATO şi la Uniunea Europeană. Unitatea este soluţia. Tot uniţi să intrăm în spaţiul Schengen, tot uniţi, să dezvoltăm economic toate regiunile ţării, împreună, urmărind aceleaşi obiective. Tot uniţi să continuăm ceea ce am făcut în ultimul an, la propriu, nu pe hârtie, unirea tuturor regiunilorţării prin autostrăzi, pentru că doar împreună cu aceleaşi obiective putem continua să atragem mai multe fonduri europene. Tot împreună putem creşte economia românească. Vă îndemn, aşadar, să lăsăm deoparte tot ce ne desparte şi uniţi să ne urmărim cu perseverenţă obiectivele comune creşterea economică şi creşterea nivelului de trai al românilor. La mulţi ani, România! La mulţi ani, români!", a mai declarat Ciolacu.

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:30
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou