Mesaj-șoc al lui Ciucă! Românii au fost carne de tun pentru americani ca să ne bage în NATO și UE

Florentina Șerbănescu, 3 aprilie 2023, Ora 10:46

  • print
  • |
mesaj-oc-al-lui-ciuca-romanii-au-fost-carne-de-tun-pentru-americani-ca-sa-ne-bage-in-nato-i-ue-47735-1.jpg

Premierul Nicolae Ciucă a lansat ieri o teorie stupefiantă, conform căreia intrarea României în NATO şi UE s-a făcut strict datorită militarilor români care au luptat alături de americani în teatre de război străine, pentru că "țara noastră nu avea altceva de oferit", în acei ani, în afara acestor servicii făcute aliaților.

Prim-ministrul a adus, ieri, un omagiu militarilor la Monumentul Eroilor Militari Căzuţi în Teatrele de Operaţii, prilej pentru a declara:

„Am adus, astăzi, omagiul meu celor care şi-au dat viaţa pentru ca noi să trăim într-o lume mai sigură, sub protecţia NATO, cea mai puternică alianţă politico-militare din istorie. Viaţa de militar m-a dus, în ultimii 30 de ani, în multe teatre de operaţii ale lumii, între care Afghanistan şi Irak. Am luptat alături de oameni care nu mai sunt astăzi, am luptat umăr lângă umăr cu partenerii americani, care şi-au amestecat sângele în lupte cu ai noştri, în cel mai direct mod, fiind fraţi de arme(...)

Intrarea în NATO și modernizarea României, ulterior integrarea în UE și atragerea investițiilor și a noii bunăstări, s-au făcut pe acest sacrificiu generos al militarilor români prezenți în teatrele de operații. România nu avea altceva de oferit în acei ani ai tranziției", a mai spus Ciucă, conform Agerpres.

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:23
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou