Polițiștii fac percheziții de amploare: infractorii foloseau câini ogari sau metisi

Mirela Ene, 10 aprilie 2023, Ora 08:46

  • print
  • |
politi-tii-fac-perchezitii-de-amploare-infractorii-foloseau-caini-ogari-sau-metisi-47775-1.jpg

Polițiștii fac luni dimineața 17 percheziții domiciliare într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de braconaj prin folosirea câinilor ogari sau metişi ai acestora.

Din cercetări a rezultat că 15 persoane ar fi săvârşit infracțiuni la regimul cinegetic și la regimul ariilor naturale protejate, prin capturarea vânatului de talie mică și mijlocie, atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte, informează Mediafax.

Aceștia ar fi folosit câini ogari sau metiși, dispozitive de vedere pe timp de noapte și autoturisme special modificate pentru accesul pe fondurile de vânătoare.

La acțiune participă polițiști ai structurilor de arme, explozivi și substanțe periculoase, investigații criminale și de la protecția animalelor din cadrul Poliției Capitalei și din cadrul inspectoratelor de poliție județene Ilfov, Giurgiu și Teleorman.

 

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:32
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou