Steven Seagal, decorat de Vladimir Putin! Actorul american a primit Ordinul Prieteniei

Mirela Ene, 28 februarie 2023, Ora 12:59

  • print
  • |
steven-seagal-decorat-de-vladimir-putin-actorul-american-a-primit-ordinul-prieteniei-47548-1.jpg

Celebrul actor Steven Seagal a fost decorat de Vladimir Putin. Actorul american a primit un premiu pentru activitatea sa în vederea consolidării „cooperării" internaționale. În urmă cu câțiva ani, liderul de la Kremlin i-a acordat și cetățenia actorului. 

Celebrul actor american Steven Seagal a fost răsplătit de Vladimir Putin, președintele Rusiei, cu Ordinul Prieteniei. Liderul de la Kremlin i-a acordat prestigiosul premiu actorului pentru activitatea sa, în vederea consolidării „cooperării" internaționale, potrivit unui decret oficial publicat luni.

Steven Seagal s-a arătat, în ultimele decenii, un susținător declarat al lui Putin. Ba mai mult, în urmă cu doar câțiva ani, liderul de la Kremlin i-a acordat cetățenia rusă actorului american.

În comunicatul publicat luni, oficialii de la Kremlin anunță că Steven Seagal a primit Ordinul Prieteniei pentru „contribuția sa majoră la dezvoltarea cooperării culturale și umanitare internaționale".

Liderul de la Kremlin a acordat Ordinul Prieteniei și lui Rex Tillerson, fostul secretar de stat al SUA și CEO al ExxonMobil, precum și actualului președinte al FIFA, Gianni Infantino, potrivit insiderpaper.com.

Celebrul actor american a vizitat, în august 2022, regiunea Donetsk din estul Ucrainei, inclusiv centrul de detenție distrus de la Olenivka, unde zeci de prizonieri ucraineni ar fi murit. Ucraina și Moscova au făcut schimb de acuzații pentru un atac asupra centrului, în iulie anul trecut.

Steven Seagal a fost declarat de Ministerul rus de Externe, în 2018, reprezentant special pentru legăturile umanitare ruso-americane. Actorul a primit cetățenia rusă în 2016, Vladimir Putin fiind cel care i-a înmânat, personal, pașaportul. Evenimentul a avut loc în timpul unei întâlniri televizate.

Actorul american și-a arătat susținerea pentru liderul de la Kremlin în repetate rânduri, chiar și atunci când Rusia a anexat Crimeea, în 2014. El a declarat că această acțiunea a fost „foarte rezonabilă". În 2021, Seagal s-a alăturat partidului pro-Kremlin.

Ucraina a emis, în 2017, o interdicție pe numele actorului Steven Seagal de a intra în țară pentru cinci ani. Motivele prezentate de oficialii de la Kiev țin de siguranța națională. În vara anului trecut, actorul a vizitat Ucraina, însă a mers în zonele controlate de Rusia. Acolo s-a întâlnit cu un lider separatist susţinut de forţele ruse.

 

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
10:10
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou