Conteaza lungimea?

Ziarul Atac, 24 noiembrie 2009, Ora 23:37

  • print
  • |
conteaza-lungimea-1.jpg

Intra pe www.femeiasecolului21.ro

Barbati frustrati? O groaza! Femei in cautarea orgasmului? La fel! Motivul? Lungimea penisului, ar spune unii! De mult timp aceast aspect ridica multe semne de intrebare si multe probleme in relatia de cuplu!


Putini sunt insa cei care stiu ca satisfacerea partenetei nu consta nici in lungime si nici in grosime!
Exista sapte tipuri de orgasm declarate: orgasme in vis,micro orgasme, orgasme intra vaginale, orgasme energie, orgasme clitoridiene, orgasme combinate si megaorgasme, dintre care, doar doua sunt cele pe care majoritatea barabatilor din ziua de azi sunt capabili sa le provoace unei femei.
 

Orgasmele intra vaginale
In aceasta categorie sunt incluse asa numitele orgasme vaginale, orgasme prin stimularea punctului G, orgasmele cervicale si orice alt tip de orgasme ce apar in urma stimularii intravaginale (indiferent de „obiectul” stimulant).
Pentru a putea atinge punctual G,da, trebuie sa fi potent si totodata sa ai ceva experienta pentru a stii unde sa “cauti” G – ul.
 

Orgasmele clitoridiene
Clitorisul este singurul organ destinat exclusiv placerii, iar orgasmele obtinute prin stimularea sa sunt singurele care nu au fost puse sub semnul indoielii.
Orgasmul clitoridian este de mai multe tipuri si el dureaza de la cateva secunde la cateva minute! De cele mai multe ori el poate fi atins atunci cand clitorisul este masat usor si cand este bine lubrifiat.
Pentru a provoca un orgasm clitoridian nu ai nevoie de dotari “full options”, trebuie sa stii cum sa te misti, trebuie sa stii cum sa-i stimulezi partenerei clitorisul. Asa ca lasati frustaraile masculine legate despre cocoselul din pantaloni si puneti burta pe cititul tehnicilor de stimulare a clitorisului, iar dumneavoastra doamnelor daca partenerul este lenes in a se documeta, invitati-l ca o Sheherezada adevarata la “povesti clitoridiene” spuse dupa miezul noptii (comunicarea este foarte importanta)!
 

P.S.: Va vand un pont doamnelor, barbatii adevarati sunt cei care stiu sa provoace mai mult de doua tipuri de orgasm, al meu il practica si pe al treilea, orgasmul intelectual, iar dumneavoastra domnilor daca nu va iese din prima sa nu uitati de limba!
Darkcristalle

Sursa: www.femeiasecolului21.ro

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
23:20
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou