Alianța AUR lansează campania „Iarna Românilor”

Teo Popa, 8 ianuarie 2024, Ora 15:34

  • print
  • |
alianta-aur-lanseaza-campania-iarna-romanilor-48097-1.jpg

Alianța AUR lansează campania „Iarna Românilor” în cadrul strategiei pentru anul electoral 2024

Alianța AUR a dat startul anului electoral 2024 cu o ședință de lucru la care au participat reprezentanții tuturor celor opt partide componente. La întâlnirea care a avut loc duminică, 7 ianuarie, au fost prezenți George Simion, președintele Alianței pentru Unirea Românilor, Cristian Terheș, președintele Partidului Național Conservator Român, Marian Cucșa, președintele Partidului Republican, Radu Ghidău, președintele Alianței Național Țărăniste, Ilan Laufer, președintele Partidului Forța Identității Naționale, Marian Vișu-Iliescu, președintele Partidului Satului Românesc, Gheorghe Noane, vicepreședinte Alianța Renașterea Națională, și Dorel Vulpoiu, președintele Partidului Blocul Unității Naționale.

În contextul anului electoral 2024, și având în vedere importanța pe care alegerile din acest an o vor avea pentru viitorul României, printre obiectivele principale anunțate de partidele componente ale Alianței AUR se numără consolidarea din punct de vedere organizațional și atragerea de noi membri.

Președintele AUR, George Simion, a anunțat că, până pe data de 1 martie, AUR își propune să ajungă pe fiecare stradă din România în cadrul campaniei „Iarna Românilor”. În cadrul acesteia, reprezentanții Alianței AUR vor fi alături de românii amărâți, care au nevoie de sprijin pentru a trece cu bine peste această iarnă dificilă. Prin această campanie, AUR își propune să ajungă în cât mai multe localități din întreaga țară, deoarece peste tot în România sunt români care au nevoie de sprijin.

 

 

 

EDITORIAL

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi  Liderul PSD, Marcel Ciolacu, e forțat să candideze la alegerile prezidențiale, însă   orice candidat îl va învinge în turul doi, asta pentru că românii se vor mobiliza anti-PSD. Comasarea alegerilor e vitală pentru PNL În ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
05:03
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou