Barbu mai vrea o..data, primar!

Ştefan Diaconu, 25 martie 2024, Ora 16:26

  • print
  • |
barbu-mai-vrea-o-data-primar-48130-1.jpeg

Barbu mai vrea o..data, primar! 

Cine imi poate spune motivul pentru care unii oameni, in cazul de fata NICOLAE BARBU, in prezent om de afaceri , fost deputat si primar, desi are tot confortul pentru o viata de lux, nu se multumesc doar cu atat. Si mai vrea inca o data, CIOLANUL. 

Pentru care motiv, motive, el si familia lui , care au milioana de euro, zeci de ha de teren si afaceri la greu, vrea din nou, la borcanul cu miere , banul public. Cand el declara pe posturile de televiziune ca primaria, unde vrea sa ajunga din nou, este in  pragul falimentului. Motivul pentru care in loc sa isi vada de sanatate, sa traieasca frumos si  linistit batranetea, vrea din nou fotoliul de primar. Oare a ramas o afacere grandioasa, pentru el, familia lui, sau prieteni,  pe care o poate rezolva doar din fotoliul de primar? 

Sa fie vorba despre incinerator si cele peste 200 ha teren intravilan din orasul Giurgiu, care inca nu se afla in posesia cui trebuie?

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
05:10
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou