Consilierul

Ştefan Diaconu, 28 august 2023, Ora 22:32

  • print
  • |
consilierul-47999-1.png

Ponta e consilierul lui Ciolacu. Ponta e cu zece clase peste tot ce înseamnă pesediștii din linia întâi de azi. Ponta însuși e beat de succesele economice ale guvernării Ponta. Și, vorba aia, ce nu zice omul la beție: „Eu am considerat, când am fost în locul domnului Ciolacu, că să reduci TVA, să reduci impozitul pe dividende, să reduci contribuțiile sociale, dar în același timp să întărești ANAF, chiar și cu ofițeri SRI, ca să combați evaziunea fiscală, asta e rețeta de succes“.

De ce naiba trebuie să auzim mereu asta: nu se poate DNA fără SRI, nu există Justiție fără Servicii și nu există ANAF fără SRI? De ce trebuie implicate serviciile de informații în administrarea țării? De ce politicile publice trebuie duse la capăt cu ajutorul ofițerilor SRI?

Probabil că Ponta însuși ar trebui să mai ia câteva ore de meditații de la cei cu care s-a pregătit atunci pentru guvernare. Fie nu își mai amintește unele lecții, fie, între timp, a ajuns la concluzia că fără Servicii totul e pustiu. Așa că a ieșit omul cu declarații în presă, nu cumva să se sperie generalii că a venit Victor și cine știe ce prostii îi spune lui Ciolacu. Nu, îl învață de Servicii, deci de bine. Nu e panică.

Altfel, vorbă multă: „Trebuie să iei niște măsuri în care, în special în zona publică, să scapi de mult prea multe cheltuieli nejustificate, pile, relații, instituții care se suprapun, birocrație“. Pile, relații, birocrație… În stilul ăsta, în două săptămâni, încep să-l muște de fund pesediștii. Așa că un sfat, domnule Ponta: dacă le-ați dat una caldă celor de la SRI, ce vă costă să-i pupați puțin și pe pesediști?

 

EDITORIAL

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi  Liderul PSD, Marcel Ciolacu, e forțat să candideze la alegerile prezidențiale, însă   orice candidat îl va învinge în turul doi, asta pentru că românii se vor mobiliza anti-PSD. Comasarea alegerilor e vitală pentru PNL În ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
21:24
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou