De ce pensiile nu s-au majorat cu 15%?

Ştefan DiaconuMirela Ene, 22 noiembrie 2022, Ora 15:52

  • print
  • |
de-ce-pensiile-nu-s-au-majorat-cu-15-46989-1.jpg

De ce pensiile nu s-au majorat cu 15%? Ciucă răspunde: 'Nu luăm decizii pentru electoratul PNL sau electoratul PSD'

Premierul Nicolae Ciucă a declarat marți, întrebat de ce pensiile nu au fost majorate cu 15%, că orice decizie luată la Guvern trebuie să fie legală, sustenabilă și dezirabilă, precizând că nu se ia decizii pentru electoratul PNL sau electoratul PSD.

„Aseară am avut o ședință în care am luat o decizie pentru cetățenii români. Așa cum am spus și am susținut de fiecare dată, nu luăm decizii pentru electoratul PNL sau electoratul PSD, sau alt electorat. La Guvern luăm decizii pentru cetățenii români. S-au vehiculat mai multe cifre. Acele cifre au fost discutate din punct de vedere al abordării tehnice. Era foarte clar că orice decizie luăm ea trebuie să fie legală, să fie sustenabilă și dezirabilă”, a spus Ciucă.

El a menționat că sunt bani la buget pentru fiecare decizie luată.

 

 

 

EDITORIAL

La ce ne sunt utili pensionarii?

La ce ne sunt utili pensionarii?

  Să se înghesuie la casierie pentru a plăti facturile la cablu şi la curentul electric. Să se târască prin piaţă, de la o tarabă la alta, căutând cartofi ieftini. Să traverseze pe zebră fără să fie loviţi de vreo maşină, trăgând căruţul cu ceapă şi cartofi. Să îndure, muţi, reproşurilor copiilor pentru ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
13:53
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou