Începe războiul în PSD

Dan Alexandru, 24 ianuarie 2024, Ora 16:17

  • print
  • |
incepe-razboiul-in-psd-48104-1.jpeg

Începe războiul în PSD

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, este tot mai singur în partid și la guvernare.

 Marcel Ciolacu urmează traseul bătătorit de Liviu Dragnea, iar Klaus Iohannis și cei de la PNL încep jocurile mari pentru alegeri, în special pentru cele prezidențiale.

De ceva vreme   conflictul mocnit din PSD , la pachet cu gafele pe care echipa de consilieri a lui Marcel Ciolacu i le generează acestuia în cascadă. Situația este similară cu cea în care PSD și Dragnea au fost puși în toamna lui 2018, tot înaintea unor alegeri, cele europarlamentare și prezidențiale din 2019. Atunci treburile generate împotriva lui Dragnea și a PSD-ului  si s-au mișcat tot în urma unor mega-proteste, cele ale diasporei din 10 august 2018, proteste ce au fost înăbușite prin bătăile groaznice aplicate protestatarilor de către forțele de ordine, atenție, cu șefii responsabili ce n-au fost pedepsiți nici până azi, deci este evidentă azi, când vorbim, complicitatea statului român condus de către Iohannis.

Atunci, la o lună după proteste, un număr de peste 30 de lideri naționali și județeni ai PSD semnau o scrisoare contra lui Dragnea, Dragnea care conducea indirect guvernul Dăncilă și era lider PSD. Acesta a acționat, însă, rapid a organizat un comitet politic executiv, unde doar opt dintre liderii semnatari, din cei peste 30 de lideri au mai votat contra sa, respectiv Gabriela Firea, Paul Stănescu Marcel Ciolacu, Mihai Tudose, Adrian Țuțuianu, Robert Negoiță, Marian Neacșu, Nicolae Bădălău, unii au mai vorbit și despre Mocioalcă, Nasar și Tudorache. Ulterior, cei mai mulți dintre ei au plecat la Pro România, dezertând înaintea europarlamentarelor, rămânând însă în PSD Firea, Stănescu și Ciolacu, adică exact cei care au fost nucleul viitoarei conduceri impuse la finalul lui 2019. Dragnea s-a mai cramponat de putere încă câteva luni, n-a priceput nimic din ceea ce i se pregătea, apoi, prin jocul justiției și al manipulării executate de către Coldea asupra lui Dragnea, la ordinul SRI, atenție, fostul lider a ajuns la pușcărie, nu înainte însă de a trânti alegerile europarlamentare în favoarea PNL-ului lui Iohannis, că așa i-ar fi spus lui Coldea că va scăpa de pușcărie. Un dezastru, și pentru Dragnea, dar și pentru PSD și vă amintiți că n-au mai contat deloc în alegerile prezidențiale din 2019, tocmite tocmai pentru ca să n-aibă Iohannis probleme de realegere.”

 

 

 

EDITORIAL

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi  Liderul PSD, Marcel Ciolacu, e forțat să candideze la alegerile prezidențiale, însă   orice candidat îl va învinge în turul doi, asta pentru că românii se vor mobiliza anti-PSD. Comasarea alegerilor e vitală pentru PNL În ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
03:11
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou