Marcel Ciolacu: ,Aveți perfectă dreptate'

Şerban N. Ioan, 20 mai 2023, Ora 21:12

  • print
  • |
marcel-ciolacu-aveti-perfecta-dreptate-47887-1.jpg

 Marcel Ciolacu îi răspunde lui Tudor Chirilă: 'Aveți perfectă dreptate'

Președintele PSD Marcel Ciolacu i-a răspuns lui Tudor Chirilă, care postase un mesaj legat de legile educației și de modul în care un articol îi discrimina în mod clar pe copiii cu nevoi speciale.

Tudor Chirilă a atras atenția asupra faptului că un articol din noul proiect de lege a Educației, aflat în dezbatere în Parlamentul României în aceste zile, discriminează flagrant copiii cu cerințe educaționale speciale (CES).

”În opinia Ligiei Deca și a tuturor legiuitorilor/politicienilor care validează modificările la legea educației, copiii cu nevoi speciale și părinții lor trebuie să plătească pentru incompetența în formă continuată din ultimii 30 de ani care a adus sistemul de educație din România în situația de a nu mai putea performa și de a nu fi capabil să mai livreze educație, dar nici empatie sau alte valori umane abolut necesare pentru învățare.

Problema uriașă este că această indolență emoțională, administrativă și legislativă se transformă de treizeci de ani într-un combustibil care alimenteaza lehamitea cetățenilor până acolo încât lumea ajunge să se convingă că nimic nu se mai poate schimba. Este o convingere greșită: lucrurile se pot schimba în mai rău.”, a scris Tudor Chirilă, etichetându-i în postare atât pe ministrul Educației, cât și pe Marcel Ciolacu, viitorul premier, Klaus Iohannis și Nicolae Ciucă.

Singurul care a răspuns apelului artistului a fost Marcel Ciolacu, care l-a asigurat pe Chirilă, unul dintre cei mai vocali contestatari ai PSD, că respectivul articol a fost îndepărtat din proiectul de lege.

”Tudor Chirilă Aveți perfectă dreptate. Senatorii din Comisia pentru învățământ au votat astăzi eliminarea alineatului 11 din art. 68 din Legile Educației. Copiii cu CES au dreptul să facă parte din învățământul de masă. Vă mulțumesc dvs și tuturor celor care au tras acest semnal public.”, a comentat viitorul premier la postarea cântărețului și activistului Tudor Chirilă.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:57
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou