PSD Giurgiu minte cetatenii cu promisiuni imposibil de realizat!

Constantin Georgescu, 18 aprilie 2024, Ora 18:22

  • print
  • |
psd-giurgiu-minte-cetatenii-cu-promisiuni-imposibil-de-realizat-48148-1.jpg

 

Inspirați, probabil, din lamentarea candidatului AUR Giurgiu la fotoliul de primar, Bogdan Bratu (apropo, cel care încă ne amăgește că va face publice diplomele de studii), care vrea, nici mai mult, nici mai puțin, decât rețea de apă, canalizare și gaze naturale la hotelul propriu, aflat în zona Vămii Giurgiu, o serie de membri ai PSD Giur­giu – cotizanți sau simpa­ti­zanți – umblă cu tabele prin blocu­rile unde locuiesc, strângând semnături.

Până aici, nimic nelalocul lui. Doar că si­tuația ce ne-a fost adusă la cunoștință de mai mulți cetățeni ai municipiului nu este tocmai ortodoxă. Sub pertextul că semnă­turile și da­tele personale (CNP, serie și număr act de iden­titate), ar fi folosite pentru ca tabelele respective să fie depuse la primărie, instituție care, conform celor care strâng semnăturile, ar urma să igienizeze și să repare subsolurile deteriorate și pline de apă și mizerie.

Doar că, la o privire mai atentă a unuia dintre cei solicitați pentru a-și da acest acord, omul a constatat că foaia respectivă avea antetul și sigla PSD! Și, bineînțeles, a refuzat să mai semneze tabelul cu pricina.

 

Ce trebuie să știe cititorii noștri este faptul că, în conformitate cu prevederile le­gale, municipalitatea (primăria, în cazul de față), NU ARE VOIE să intervină în proprietatea cuiva pentru a-i face un serviciu gratuit. Atât terasa, cât și subsolul, sunt în PROPRIETATEA celor care locuiesc în blocul respectiv, deci proprietarii sunt direct responsabili de întreținerea și de re­parațiile acestora.

Este drept, sunt acele proiecte europene, de eficientizare energetică a blocurilor de locuit, lucrări în cadrul cărora sunt cu­prinse și lucrări de reparații ale terasei blocului, precum și ale subsolurilor. Dar și acolo, nu în totalitate gratuit, ci cu o contribuție din partea proprietari­lor. Mai mult, dacă PSD Giurgiu este atât de preocupat de subsolurile blocurilor, de ce, timp de trei ani și jumătate, a stat cu mâinile în sân și nu a făcut nimic pentru a le face acest bine giurgiuvenilor? Și, desigur, pe banii partidului, nu pe banii de la bugetul local… De altfel, mai știm noi un alt candidat, care promite giurgiuvenilor mansardarea tuturor blocurilor din municipiu…dar despre el, cu altă ocazie!

 

Așadar, în concluzie, promisiunile și minciunile pe care le rostogolesc trimișii în teritoriu ai PSD Giurgiu sunt doar vorbe goale, pe care, din păcate, mulți giurgiuveni le cred, din patru în patru ani, la fiecare rundă de alegeri…

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
05:09
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou