4 alimente care luptă împortiva cancerului

Ziarul Atac, 28 aprilie 2015, Ora 14:32

  • print
  • |
4-alimente-care-lupta-importiva-cancerului-46406-1.jpg

Cancerul este usor de prevenit atunci când avem o alimentatie corectă și complexă, cu alimente ce luptă cu celulele canceroase. Iată pe ce alimente poți să te bazezi în lupta cu această boală.

Turmericul sau curcuma
Este o plantă din sud-estul Asiei pe care o cunoști mai mult sub formă de condiment. Ce nu știai însă este că are proprietăți anti-cancerigene puternice. Cercetările au demonstrat că blochează dezvoltarea celulelor canceroase și le reduce într-o proporție de 80%. Vezi rețete cu turmeric.

Extractul de frunze de papaya
Un studiu realizat de Universitatea din Florida a demonstrat proprietățile puternice ale acestui extract împotriva mai multor tipuri de tumoare. Iar asta fără să aibă efecte negative asupra organismului, așa cum se întâmplă cu chimioterapia. Ba mai mult, extractul poate fi administrat pe termen lung, fără că acesta să aibă efecte secundare. Un alt studiu a demonstrat că extractul din frunze de papaya poate să lupte cu mai multe forme de cancer, printre care cervical, mamar, la ficat, la plămâni și la pancreas.

Ghimbir
Rudă a turmericului, ghimbirul este un alt aliment-cheie împotriva cancerului. Are proprietăți antioxidante importante, la care se adaugă proprietăți anti-inflamatoare, care sunt binevenite în lupta cu această boală. Iar cercetătorii au confirmat că are puterea să micșoreze tumorile. Vezi rețete cu ghimbir.

Usturoiul
Beneficiile lui sunt cunoscute încă din cele mai vechi timpuri, dar câți dintre voi știau că este un aliat de nădejde împotrivă cancerului? Ba mai mult, usturoiul este unul din cele mai importante alimente anti-cancer. Oamenii de știință pun acest lucru pe seama capacității acestuia de a produce hidrogen sulfurat, care previne apariția cancerului la prostată, la sâni și la colon.

 

 

EDITORIAL

La ce ne sunt utili pensionarii?

La ce ne sunt utili pensionarii?

  Să se înghesuie la casierie pentru a plăti facturile la cablu şi la curentul electric. Să se târască prin piaţă, de la o tarabă la alta, căutând cartofi ieftini. Să traverseze pe zebră fără să fie loviţi de vreo maşină, trăgând căruţul cu ceapă şi cartofi. Să îndure, muţi, reproşurilor copiilor pentru ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:10
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou