Cardurile de sănătate au funcționat doar 20 de minute după care au blocat serverele

Ziarul Atac, 4 mai 2015, Ora 12:29

  • print
  • |
cardurile-de-sanatate-au-functionat-doar-20-de-minute-dupa-care-au-blocat-serverele-46448-1.jpg

În doar 20 de minute, cardurile de sănătate activate de medicii din Hunedoara au blocat serverele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, a declarat dr. Ana Ghiș-Șerban, președintele filialei județene a Asociației Profesionale a Medicilor de Familie, scrie Evz.

"Am început activitatea la cabinet la ora 8,00, iar cardurile de sănătate ale pacienţilor au putut fi validate până la ora 8,20, după care serverele Casei Naţionale de Sănătate s-au blocat. Nu mai funcţionează nimic, nici măcar pentru cardurile care au fost validate până acum. Am apucat să consult doar doi pacienţi, pe baza cardului de sănătate. De atunci a trecut mai bine de o oră şi situaţia nu s-a remediat", a spus dr. Ana Chiş-Şerban, citată de Agerpres.

"O parte dintre pacienţii cronici pentru care nu s-a putut face validarea cardului de sănătate au fost reprogramaţi, dar pe bolnavii acuţi i-am consultat, pentru că nu i-am putut trimite acasă", a afirmat medicul de familie care a cerut o sluție de la CNAS pentru pacienții neprogramați.

Potrivit dr. Ana Chiş-Şerban, şi timpul de consultaţie a crescut din cauză că fiecare operaţiune efectuată de medic trebuie validată apoi pe cardul de sănătate, ceea ce implică mai mult de zece minute în plus pentru fiecare pacient.

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:56
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou