Cine doreste ,,moartea'' giurgiuvenilor?

Ştefan Diaconu, 25 martie 2024, Ora 12:07

  • print
  • |
cine-doreste-moartea-giurgiuvenilor-48128-1.jpeg

Cine doreste ,,moartea'' giurgiuvenilor?  

La ordinea zilei in Giurgiu este scandalul legat de  INCINERATOR, scandal pe care o parte a presei locale, aservita decidentilor politici si mediului de afaceri, acuza pe Barbu Nicolae, fost primar si actual candidat PSD la primaria Giurgiu , ca este singurul vinovat in legatura cu proiectul incineratorului. Motivand ca BARBU a vandut firmei Friendly Waste Romania srl teren pentru amplasarea acestuia. Marea miza fiind o intelegere facuta la un inalt nivel politic pentru acapararea a circa 200 ha teren in Giurgiu cat si actiuni dupa punerea in functiune a incineratorului.

 Restul presei locale il acuza pe actualul primar ADRIAN ANGHELESCU , ca doar el este vinovat pentru autorizatiile emise..

Problema incineratorului este este foarte spinoasa in alegerile din 9 iunie.. CANDIDATUL care va iesi public, cu documente oficiale, sa va prezinte ADEVARUL, acela va fi primarul vostru..  Cateva clarificari sunt necesare din partea celor doi candidati:

 

1. A stiut BARBU NICOLAE la momentul vanzarii acelui teren, ce urmeaza sa functioneze acolo?

2. Ce are de castigat BARBU NICOLAE daca se construieste acel incinerator?

3. Ce are de pierdut?

 1. ADRIAN ANGHELESCU a emis o autorizatie sau un certificat, pentru acel incinerator? 

2. DA : motivul emiterii?

3. NU: Motivul refuzului?

Scandalul incineratorului nu a fost prezentat cu obiectivitate, nepartimitor de cei implicati si in mod special , de presa locala. 

In prezent, jurnalistii ziarului ATAC LA PERSOANA , editia  de Giurgiu, fac multiple investigatii pentru  aflarea adevarului  cat si  a vinovatii implicati in acest scandal legat de sanatatea Giurgiuvenilor.  

Va urma

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:02
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou