CTP, comentariu acid la adresa fraților Tate! "Doi giboni adulți zburdă nestingheriți pe plaiurile noastre"

Anca Bratu, 6 februarie 2023, Ora 10:21

  • print
  • |
ctp-comentariu-acid-la-adresa-fratilor-tate-doi-giboni-adulti-zburda-nestingheriti-pe-plaiurile-noastre-47406-1.jpeg

Gazetarul Cristian Tudor Popescu scrie duminică, într-o postare pe Facebook, că este o batjocură cruntă pentru România faptul că acești inși au ajuns milionari în România, în doar câțiva ani.

„Știați că gibonul s-a aclimatizat și trăiește în România? Cele două exemplare, cunoscute sub numele de frații Tate, doi giboni adulți, zburdă de ani de zile nestingherite pe plaiurile noastre", scrie Cristian Tudor Popescu pe Facebook. Frații Andrew și Tristan Tate sunt arestați preventiv din 30 decembrie 2022 pentru trafic de persoane și viol. Cei doi rămân în Arestul Central al Poliției Capitalei până pe 27 februarie, după ce Curtea de Apel București a respins contestația britanicilor.

Este o batjocură cruntă pentru România faptul că acești inși au venit aici cu mâna-n chiloți și au ajuns milionari în câțiva ani. Cum? Folosindu-se de tâmpitele și tâmpiții din această țară, precum și de organele noastre bolnave. O reclamă mai bună decât frunza lui Udrea pentru alții ca ei: „Veniți în România! Aici e de noi!".

„Și mai ceva ce mă zgârie pe creier: parcă-i văd, în curând, în loc să fie băgați după gratii, la Zoo, liberi, cu audiență și mai mare pe net, dându-ne cu tifla", mai scrie Cristian Tudor Popescu.

Frații Andrew și Tristan Tate sunt arestați preventiv din 30 decembrie 2022 pentru trafic de persoane și viol. Cei doi rămân în Arestul Central al Poliției Capitalei până pe 27 februarie, după ce Curtea de Apel București a respins contestația britanicilor. 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:19
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou