Dumitru Dragomir acuzații devastatoare la adresa lui Traian Băsescu

Ştefan Diaconu, 7 august 2023, Ora 09:22

  • print
  • |
dumitru-dragomir-acuzatii-devastatoare-la-adresa-lui-traian-basescu-47987-1.jpg

Dumitru Dragomir s-a dezlănțuit! Acesta a lansat acuzații devastatoare la adresa lui Traian Băsescu. S-a aflat ce i-ar fi făcut fostul președinte.

Mircea Sandu, fostul șef al FRF, afirmase că SRI l-ar fi eliberat din funcția de președinte al Federației.

Recent, Dumitru Dragomir a confirmat acest lucru, fostul șef al LPF spunând că Traian Băsescu, fost președinte al României, este și el vinovat de plecarea lui Mircea Sandu din fruntea FRF.

Dumitru Dragomir s-a dezlănțuit

Dragomir a condus LPF în perioada 1996-2013, timp în care a colaborat cu Mircea Sandu, președinte al FRF între anii 1990-2014. De curând, Dumitru Dragomir a spus că Sandu au fost demis de Florian Coldea, fost director adjunct al SRI.

Mai mult, fostul șef al LPF spune că Florian Coldea și Vasile Dîncu, fost ministru al Apărării Naționale, au fost cei care au decis ca Răzvan Burleanu să fie numit la conducerea FRF. În plus, Dragomir acuză că Gică Popescu fusese arestat tocmai pentru ca acesta din urmă să nu ajungă președinte al FRF.

Pe lângă asta, potrivit lui Dumitru Dragomir, Traian Băsescu a fost cel care a dat aviz pozitiv în ce privește demiterea lui, dar și a lui Mircea Sandu, potrivit Fanatik.

„Burleanu este exact tipicul politicianului de astăzi. Și Mircea Sandu, dacă nu era curățat, era prim-vicepreședinte la UEFA. L-au curățat oamenii cu putere din România. Nu politic, dar serviciile… a fost un consilier al președintelui Băsescu, oltean, un profesor, care a vorbit prost despre Mircea Sandu, iar Mircea Sandu nu avea nicio vină. Dovadă, când eram eu și Mircea Sandu, aveam două echipe în Champions League în primăvara europeană. Acum nu e corupție? Există țară în lumea asta fără corupție. Nu există domeniu de activitate în această țară…

Cu acceptul lui Băsescu ne-au curățat pe toți. Olteanul era foarte puternic, mi se pare că e secretar de stat acum. (n.r. Serviciile l-au curățat pe Mircea Sandu?) Bineînteles, Coldea. Pe mine nu m-a curățat Coldea, pe mine m-a curățat Ponta.

Coldea era cu Dâncu și voiau să îl pună pe Răzvan Burleanu. L-au arestat pe Gică Popescu cu o zi înainte de a fi președinte. A fost o manevră urâtă și rușinoasă. În momentul în care a dat banii înapoi… una este ancheta jurnalistică și alta este o anchetă penală. Toți au fost nevinovați. Popescu nu a greșit, nu vreau să comentez, dar toți, începând cu Jean Pădureanu, care a murit, Sechelariu… unii au fost vinovați 10%, dar nu să îi arestezi”, a afirmat Dragomir.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:47
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou