Florin Cîțu îl atacă pe Marcel Ciolacu

Teo Popa, 8 ianuarie 2024, Ora 15:31

  • print
  • |
florin-citu-il-ataca-pe-marcel-ciolacu-48096-1.jpeg

Florin Cîțu îl atacă pe Marcel Ciolacu: Folosește bugetul de stat pentru propria campanie electorală

Florin Cîțu îl atacă pe Marcel Ciolacu: Folosește bugetul de stat pentru propria campanie electorală

Fostul premier al României, Florin Cîțu, îl acuză pe actualul șef al Executivului că folosește banii publici în interesul propriei campanii electorale.

„"Reforma" socialistă a pensiilor DUBLEAZĂ deficitul la fondul de pensii.

Românii sunt forțați să plătească taxe mai mari în 2024 și bugetele pentru investiții, sănătate și educație sunt subfinanțate DOAR pentru că Ciolacu folosește bugetul de stat să-și finanțeze propria campanie electorală”, a spus Cîțu, pe Facebook.

„În 2024, românii vor susține, din taxele lor MĂRITE, un deficit al sistemului de pensii de aproximativ 40 de miliarde de lei (2,3% din PIB).

În 2027, DIN CAUZA "reformei" pensiilor făcute de socialiști, deficitul sistemului de pensii ajunge la 61 miliarde lei (2,8% din PIB).

Comisia Europeană TREBUIE să refuze reforma pensiilor din România. NU respectă niciun principiu din PNRR. Din contra, FALIMENTEAZA sistemul de pensii mai devreme. Altfel spus, fără această "reforma" sistemul de pensii ar da faliment mult mai târziu.

Agențiile de rating TREBUIE să reacționeze la derapajul deficitului bugetar din 2023 dar și la faptul că în până în 2030, cu această reforma a pensiilor, deficitul bugetar nu are cum să ajungă sub 4% din PIB.

Cioalcu trebuia oprit din 2023. Toți cei care susțin această deturnare de fonduri din bugetul de stat sunt vinovați de criză în care aruncă guvernul România.

Cele 30 de miliarde de lei cheltuite DISCREȚIONAR de Ciolacu în 2023 prin fondul de rezervă o să ni se pară o suma mică față de ce urmează în 2024. Ciolacu și sociallistii lui trebuie opriți!”, a concluzionat Florin Cîțu.

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
05:09
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou