Florin Salam a depus plângere la Poliție împotriva lui Costeluș de la Clejani, după ce acesta a amenințat că îi omoară familia

Anca Bratu, 21 decembrie 2022, Ora 10:03

  • print
  • |
florin-salam-a-depus-plangere-la-politie-impotriva-lui-costelu-de-la-clejani-dupa-ce-acesta-a-amenintat-ca-ii-omoara-familia-47184-1.jpg

Tensiunile escaladează între Florin Salam şi Costeluş de la Clejani, după ce acesta din urmă l-a ameninţat pe manelist că îi omoară familia şi transmite live pe reţelele sociale. În urma ameninţării, Florin Salam şi fiica lui, Betty, au depus plângere la Poliţie. 

Florin Salam a lăsat de la el atunci când Costeluş de la Clejani l-a înjurat pe TikTok şi şi-a prezentat scuzele fanilor învinunind-o mai degrabă pe fiica lui, Betty, că a intrat în live cu astfel de „şmecheraşi". Nu acelaşi lucru s-a întâmplat şi acum, când Costeluş a trecut la ameninţări. După ce interlopul, care are 22 de ani de închisoare la activ, a ameninţat că va ucide familia manelistului, iar pe fiica lui o va viola, Florin Salam şi-a luat fiica şi au mers la Poliţie, unde au depus plângere. 

Costeluș a șters ulterior videoclipul, însă au rămas replicile lui Florin Salam, într-o serie de live-uri pe TikTok, în care îl avertizează pe interlop să-i lase în pace familia.

La data de 20 decembrie 2022, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 2 au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că a primit amenințări din partea unui bărbat, prin intermediul unei rețele de socializare.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1", au transmis pentru Gandul.ro reprezentanții Poliției Capitalei.

Sursele GÂNDUL au precizat că Florin Salam a fost, marți după amiaza, la Secția 2, unde a depus o plângere împotriva lui Costeluș de la Clejani. Acesta e cunoscut ca fost deținut și i-ar fi amenințat pe Florin Salam și pe Betty Stoian (fiica artistului), afirmând că „o omoară, o violează, și că face live pe Facebook când îi omoară familia", în videoclipul pe care l-a șters ulterior.

Reamintim că totul a început după ce Betty Salam a făcut un live pe TikTok, live la care au participat, printre alţii, TikTokerul Makaveli şi Costeluş de la Clejani. Acesta din urmă, simţindu-se jignit de glumele pe care Betty le-a făcut la adresa lui, a început să înjure familia manelistului Florin Salam. La scurt timp după închiderea live-ului, a intervenit Florin Salam care şi-a prezentat fanilor scuze pentru faptul că fiica lui a intrat în dialog cu un „şmecheraş".

Am intrat să-mi cer scuze că fata mea a intrat pe TikTok şi s-a ajuns la situaţia asta. Numai eu ştiu în inima mea ce e.... Oricât mi-ai fi tu de duşman, când e vorba de copilul tău, zic sărut mâna şi după aia te înjur pe tine. Tu trebuie să mă înjuri pe mine, nu pe copiii mei. 

Nu am nimic cu nimeni, am încheiat, eu nu pot vorbi urât. Îmi pare rău doar de ce a făcut fata mea, uită câteodată cine e ta-su. Mă iertaţi, mă iertaţi, mă iertaţi. Să vă trăiască copiii la toţi, să fie sănătoşi. Iertaţi-mă şi pe mine în contul fetei mele, că a greşit că a intrat pe TikTok„, a spus Florin Salam într-o primă intervenţie pe TikTok. 

Fii cuminte, că dup-aia mă țin de tine. Și dacă mă țin de tine îți pui silicoanele alea în gură dup-aia. Fii cuminte, nu te-am înjurat și dacă te înjur, te înjur cu talent", i s-a adresat Florin Salam interlopului. 

 

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:55
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou