George Simion : Mai lăsați telefoanele alea!

Şerban N. Ioan, 9 octombrie 2023, Ora 14:37

  • print
  • |
george-simion-mai-lasati-telefoanele-alea-48020-1.jpg

Mai lăsați telefoanele alea!

George Simion nu prea are calități. Dar îl bântuia așa, cumva, un soi de onoare a străzii – băiat crescut în golăneală, care știe știe că în viață ți-o mai și iei. Evident, tipul e limitat și violent – am văzut că-i place să pună laba pe oameni, să-i ia de gât, să-și arate forța asupra lor. De-aici penibilul acelui moment în care Simion, confruntându-se cu modelul Simion, a sărit la bătaie. S-a jucat cineva de-a Simion cu Simion și Simion a pus bot și a început să lovească. Populistul inept a început să dea.

Toată cariera politică a lui Simion – da, știu, sună horror! – se rezumă la asta: filmări și comportament abuziv. Stă pe net mai mult ca videochatistele, dar se isterizează când e filmat de altcineva. Pe Simion doar Simion are voie să-l filmeze.

Ce mișto ar fi să vedem o Șoșoacă din public jucându-se de-a Șoșoaca cu Șoșoaca: urlete, zbierete, telefoane, o amplă legănare telurică.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:49
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou