Haos la Ministerul Afacerilor Interne

Diana Ionescu, 9 decembrie 2023, Ora 18:42

  • print
  • |
haos-la-ministerul-afacerilor-interne-48084-1.jpg

Azi la Parcul Reconcilierii Româno-Maghiare din Municipiul Arad a avut loc o frumoasă manifestație de solidaritate cu statul Israel și poporul evreu afectat de acțiuni teroriste pe teritoriul propriei țări. 

La eveniment au participat și  membri ai Comunității Evreilor din Arad, numărul total al participanților fiind de aproximativ 180, aceștia purtând steaguri ale României și Israelului.

Este de menționat că evenimentul nu a beneficiat de o protecție corespunzătoare din partea efectivelor Ministerului Afacerilor Interne, la locul respectiv fiind doar o autospecială marca Mercedes și un autoturism marca Logan, cu câțiva polițiști și jandarmi, prezență care este în mod evident necorespunzătoare riscurilor asociate actualului context general și specificului manifestației.

Având în vedere modul formal și necorespunzător de îndeplinire a atribuțiilor de serviciu de către șeful Inspectoratului de Poliție Județean Arad, chestorul de poliție Dan-Constantin STOICĂNESCU și de  inspectorul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, colonel Claudiu-Daniel BURLAN, apreciem că ar fi normal să își prezinte demisia, ori ministrul afacerilor interne să dispună eliberarea lor din funcțiile pe care le ocupă.

Așa ar fi normal într-o societate normală.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:14
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou