Incredibil! Câți lei are de plătit o femeie la factura de energie electrică! "Să-mi taie curentul. Este hoție pe față"

Florentina Șerbănescu, 12 ianuarie 2023, Ora 09:48

  • print
  • |
incredibil-cati-lei-are-de-platit-o-femeie-la-factura-de-energie-electrica-sa-mi-taie-curentul-este-hotie-pe-fata-47274-1.jpeg

Factură astronomică la energie electrică! O femeie din Ploiești a înlemnit când a văzut cât are de plătit la curent: numai puțin de 11.908 lei, pentru patru luni. Femeia are o locuință cu trei camere și tot timpul, spune ea, a fost foarte atentă în ceea ce privește consumul, mai ales că este mamă singură, cu doi copii mici în întreținere. 

Femeia are contract cu Furnizare Electrica SA și are de gând să îi acționeze în instanță, pe motiv că, spune ea, „mi-au băgat consum de aproape 13.000 de kW din burtă".

„Niciodată nu aș avea cum să consum atât. Citirea nu au mai făcut-o din martie. Dar eu am fost bun platnic, am estimat consum de 1000 de kw/ lunar și am plătit. În urmă cu două zile mi-au venit două facturi, pentru perioada august - noiembrie 2022. Una de 6.371.87 și una de 5.534,98 lei. Aproape 13.000 de kW consumați. Când în viața asta? Singurii consumatori pe care îi am sunt un televizor, un frigider, o mașină de spălat pe care o folosesc rar și un boiler de 80 de litri, care consumă în medie 1,8 kW pe oră. Am făcut calcului. Chipurile aș fi consumat 4000 de kW într-o lună. E strigător la cer. Primăria unei comune nu consumă atât, cu iluminat cu tot", a povestit revoltată femeia pentru observatorulph.ro.

Femeia spune că are de gând să dea în judecată distribuitorul de electricitate. Nici eșalonat nu ar putea plăti o asemenea sumă, așa că... „să îmi taie curentul. E hoție pe față. Îmi voi monta un generator, dar tot îi voi acționa în instanță. Voi plăti cum o să pot, apoi reachit branșarea. Dar nu este corect să plătesc eu greșelile lor.", a mai adăugat aceasta.

Singura concesie pe care Furnizare Electrica SA o poate face, odată emisă factura, este să accepte o plată eșalonată a sumei. Asta înseamnă, însă, că ploieșteanca trebuie să achite cât mai repede 30% din sumă, pentru a nu-i fi tăiat curentul electric.

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
13:06
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou