Liderul partidului AUR, George Simion, drogat ?

Alin Cătălinoiu, 23 noiembrie 2023, Ora 11:01

  • print
  • |
liderul-partidului-aur-george-simion-drogat-48071-1.jpeg

Nu s-a drogat, așa e el - George Simion a dezvăluit la TV rezultatul testului antidrog făcut la Obregia 

Liderul partidului AUR a fost supus unui test antidrog sub observația unei echipe Antena 3. Simion s-a prezentat la Spitalul Obregia, anticipând un test de sânge, dar a fost nevoit să dea în schimb o probă de urină. El a recunoscut că se aștepta la o altă procedură.

Confruntat cu acuzații de consum de substanțe din partea rivalilor politici, liderul AUR și-a afirmat decizia de a se supune testării. "Un adversar politic de la USR a spus că am consumat droguri sau că sunt prea energic în ședințele de plen. Şi am venit la dvs cu echipa de filmare să îmi fac un test, să arătăm oamenilor dacă aceste acuzații sunt adevărate sau nu. Eu am curajul să fac acest test. Sper să aibă şi alţii curajul să îl facă", a declarat el.

George Simion a precizat că a consumat doar ocazional alcool, negând orice antecedente de consum de droguri. El a insinuat că persoane din USR ar putea consuma droguri în privat, menționându-l și pe fostul premier Cîțu și cercul său, însă fără dovezi.

Rezultatele testului au fost dezvăluite la Antena 3 CNN cu acordul lui Simion. Medicul a anunțat rezultatele negative pentru diverse substanțe, printre care amfetamină, metamfetamină, benzodiazepine, barbiturice, metamfetamine, fentanil, cocaină, oxicodonă, opiacee și fenciclidină.

Simion nu s-a declarat surprins de rezultatul negativ, afirmând că are un cazier curat și invitând alți politicieni precum "Drulă, Moșteanu, Năsui" să îi urmeze exemplul. El a precizat că se așteaptă ca reprezentanții tuturor partidelor să se supună testelor și a luat în calcul o acțiune în justiție împotriva persoanei care l-a acuzat de consum de droguri.

 

 

EDITORIAL

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi  Liderul PSD, Marcel Ciolacu, e forțat să candideze la alegerile prezidențiale, însă   orice candidat îl va învinge în turul doi, asta pentru că românii se vor mobiliza anti-PSD. Comasarea alegerilor e vitală pentru PNL În ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
03:38
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou