Milionarul Andrew Tate, vândut de propria iubită! Suma incredibilă pentru care Georgiana Naghel îi turna pe frații Tate

Florentina Șerbănescu, 6 ianuarie 2023, Ora 14:09

  • print
  • |
milionarul-andrew-tate-vandut-de-propria-iubita-suma-incredibila-pentru-care-georgiana-naghel-ii-turna-pe-fratii-tate-47244-1.jpeg

Documente uluitoare au ieșt în presă, în scandalul de crimă organizată al fraților Andrew și Tristan Tate, care demonstrează că Georgiana Naghel, iubita lui Andrew „Cobra" Tate, era dispusă să-i vândă pe milionari pentru câteva sute de lei. Semn că procurorii DIICOT ar putea avea un aliat de nădejde în dosarul penal, scrie spynews.ro.

Arestată alături de iubitul ei, Andrew „Cobra" Tate, de fratele acestuia, Tristan, și de fosta polițistă Luana Radu, de la Poliția Capitalei, Georgiana Naghel ar putea să-și negocieze libertatea cu procurorii DIICOT așa cum, în urmă cu doar câțiva ani, negocia cu jurnaliștii trădarea milionarilor. 

Din conversațiile intrate în posesia reporterilor SPYNEWS rezultă că, în perioada în care Bianca Drăgușanu se iubea cu Tristan Tate, partenera lui Andrew „Cobra" Tate îi lucra pe la spate pe milionari, căutând să îi vândă, pentru un pumn de lei. Georgiana Naghel l-a contactat pe un jurnalist prin intermediul aplicației Facebook Messenger, explicându-i acestuia că poate oferi mai multe detalii despre afacerile derulate de frații Tate și că poate să anunțe din timp unde se vor afla aceștia, dat fiind faptul că ea avea acces la agenda celor doi și știa cu cine se vor întâlni, unde și la ce oră. 

Și, ca să demonstreze că avea acces la informațiile respective și că era omul de bază al fraților Tate, a transmis un articol publicat în SPYNEWS, în care apărea într-o fotografie alături de Tristan. 

Fiindcă foamea de bani a Georgianei Naghel nu era potolită de sumele colosale încasate de la frații Tate, aceasta a explicat că nu îi trădează gratis pe milionari și că vrea 200 de euro, adică aproximativ 950 de lei, la momentul respectiv. 

În momentul în care jurnalistul i-a spus că nu dă bani pe niște informații inutile, în condițiile în care se vehicula de ceva timp ideea că cei doi fac bani pe spinarea fetelor specializate în videochat, iubita lui Andrew Tate a explicat că îi cunoaște pe cei doi mai bine decât mama lor și că știe de unde provine fiecare bănuț în conturile lor. Mai mult, Georgiana Naghel a cerut, pentru a-i turna pe frații Tate, câte 500 de lei, pentru fiecare „sifoneală" care viza întâlnirile amoroase ale acestora. 

Georgiana Naghel (prezentată drept iubita lui Andrew Tate - foto sus), Luana Radu, Andrew „Cobra" Tate și Tristan Tate au fost arestați, înainte de Revelion, fiind acuzați de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol.

Comunicatul DIICOT

„La data de 29.12.2022, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Structura Centrală împreună cu polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București au pus în aplicare 5 mandate de percheziție domiciliară într-o cauză în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol.

În cauză s-a reținut că, la începutul anului 2021, 4 suspecți (doi cetățeni britanici și doi cetățeni români) au constituit un grup infracțional organizat în vederea comiterii pe teritoriul României, dar și al altor state, precum Statele Unite ale Americii și Marea Britanie, a infracțiunii de trafic de persoane. 

Persoanele vătămate au fost recrutate de cetățenii britanici prin inducere în eroare cu privire la intenția de a întemeia o relație de căsătorie/concubinaj și existența unor sentimente reale de iubire (metoda loverboy). Acestea au fost ulterior transportate și adăpostite în imobile din județul Ilfov unde, prin exercitarea de acte de violență fizică și constrângere psihică (prin intimidare, supraveghere constantă, controlul și invocarea de pretinse datorii), au fost exploatate sexual de membrii grupului prin obligarea la manifestări pornografice în vederea producerii și difuzării prin intermediul unor platforme de socializarede material având un astfel de caracter și prin supunerea la executarea unei munci, în mod forțat, în scopul obținerii de beneficii financiare importante constând în sumele de bani obținute ca urmare a accesării materialelor de către utilizatori.
Până în prezent au fost identificate 6 persoane vătămate care au fost exploatate sexual de grupul infracțional organizat. 

Cu privire la infracțiunea de viol s-a reținut că, în luna martie 2022, o persoană vătămată a fost constrânsă, în două ocazii diferite, de un suspect prin exercitarea de violențe fizice și presiuni psihologice să întrețină relații sexuale.
La sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Structura Centrală au fost conduse, în vederea audierii, 4 persoane despre care există bănuiala rezonabilă că sunt implicate în activitatea infracțională. În urma audierilor, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Structura Centrală au dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore față de cele 4 persoane.
La activități au participat și polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ilfov și Serviciului pentru Combaterea Traficului de Persoane, precum și jandarmi din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.
Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție". 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
23:05
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou