NICOLAE BARBU UITĂ UN LUCRU

Constantin Georgescu, 17 mai 2024, Ora 19:03

  • print
  • |
nicolae-barbu-uita-un-lucru-48159-1.jpg

NICOLAE BARBU UITĂ UN LUCRU: CA SĂ MINȚI CREDIBIL, TREBUIE SĂ FII DEȘTEPT ȘI SĂ AI ȚINERE DE MINTE!

 

Candidat la Primărie, Nicolae Barbu își plătește materialele electorale cu bani la negru

Deși avem o pleiadă de candidați la Primărie, în care face fiecare cum știe mai bine campanie, niciunul nu-și dorește cu atâta disperare să câștige, ca Nicolae Barbu.

Poate vă întrebați de ce? Îl mână dragostea de giurgiuveni? E dornic să-și continue ”proiectele” alea care s-au ”dărâmat” în urma lui ca niște castele de nisip?

A rămas fără bani? Are promisiuni de îndeplinit?

Vedeți, când vine vorba de Barbu, totul este posibil, fiindcă omul e imprevizibil și labil, așa cum îl caracteriza cineva odată. 

Și mitoman spune omul pe care Barbu l-a urât atât de mult încât s-a sinucis politic doar ca să-i facă rău. 

 Deci, da! Cu excepția ”marilor” lui proiecte, care sunt niște ruine sau mâncătoare de bani publici, orice avantaje ar putea obține pentru folosul propriu ar putea genera această...dorință.

Dar disperarea este generată de altceva, pentru că oricât ar încerca să să-și arunce gunoiul în curtea altuia, da, Barbu e băgat până peste cap în proiectul Incineratorul de deșeuri!

Ce înțelegere a avut el cu patronii de la Friendly Waste România SRL,      ce le-a promis, cu ce îl au la mână și, mai important, e pe cale să piardă niște bani? Mulți bani?

Probabil că de aceea si-a încălcat promisiunea de ”smerenie” și ”pace sufletească” și, chiar înaine de Paște a împânzit orașul cu pliante mincinoase în care încerca să se spele pe mâini de o afacere care i-a adus cel puțin un milion de euro.

Dar, lovitura de grație o primește luni, 6 mai, când pe facebook apare filmulețul în care Barbu îi dă unui individ, cam dubios, un teanc de bani pe care acesta îi numără cu atenție.

”Tranzacția” se face în spatele unui bloc, printre mașini parcate, loc verificat atent de un alt dubios, probabil să se asigure că nu-i vede nimeni.

Sincer nu știu dacă Barbu minte cum respiră sau respiră cum minte, dar iar și-a prins urechile.

Uite, domnule, Barbu, vă demonstrăm noi că mințiți!

Hai, s-o luăm logic și cronologic.

După depunerea candidaturilor, 26 aprilie, Barbu începe distribuirea pliantelor pe care spune că le-a plătit...pe după blocuri.

Avem fotografii că, în data de miercuri, 1 mai, acestea erau deja prin cutiile poștale ale locuințelor.

Joi, 2 mai, la ora 7.30, le distribuie pe pagina sa de facebook.

Luni, 6 mai apare pe facebook filmarea în care este surprins când dă banii unor personaje mai...colorate, ca să nu spunem iar dubioase.

Deci, a doua zi de Paște, când era zi liberă și când lumea era cu încă cu mielul în gât, tipografia îi livrează lui Barbu materiale de campanie.

Când le-a tipărit? În ziua de Paște?

Într-o discuție avută cu directorul ziarului nostru în data de 7 mai,  Nicolae Barbu recunoaște filmarea și spune că banii erau pentru materialele electorale, și că plata s-a făcut cu 50 de bancnote a câte 100 de lei.

Băi, să moară ghinionul tău! Păi dacă te uiți atent la filmare numeri până la 100 câte degete dă individul teancului de bani, ca să nu mai spunem că după culoare, nu prea par de 100 de lei ci, mai degrabă, de 200 de lei.

Dar, să zicem ca tine, că erau de 100 de lei, dar erau 100 de bancnote, nu 50 cum spui tu.

Domnule, Barbu, nu ne lua de proști! Adică dumneata comanzi pliante la o tipografie, le primești pe 26 aprilie, și pe 6 mai vine unul în spatele blocului să-i dai banii pe ele. 

Păi, ce era tipografie clandestină, ca pe vremea ilegaliștilor? Ori faci afaceri pe nașpa, fără factură cu bani dați la negru? Dumneata, marele om de afaceri?

Și cât de prost să fie patronul tipografiei ăleia să-ți lucreze ție 20.000 de pliante așa, pe încredere, că-i dai tu banii cândva.

Vezi, de aia spunem că pentru minciună trebuie să fii deștept. Dar la tine problema e că ne crezi pe noi proști!

În fine, indiferent cum ar vrea s-o dea cotită Barbu, treaba e nasoală, fiindcă e nasol să fii candidat și, în prag de campanie să te filmeze unii cu bani negri dați prin parcări și să te încurci în minciuni încercând să explici toată mizeria asta, ca o bătaie de joc la adresa cetățenilor.

Vrăjeala cu materialele electorale nu ține deci, pentru ce-i dai individului ăla banii, de ce ai mințit în privința sumei și de ce nu s-a făcut plata cu virament bancar, așa cum de fac tranzacțiile legale?

 

EDITORIAL

La ce ne sunt utili pensionarii?

La ce ne sunt utili pensionarii?

  Să se înghesuie la casierie pentru a plăti facturile la cablu şi la curentul electric. Să se târască prin piaţă, de la o tarabă la alta, căutând cartofi ieftini. Să traverseze pe zebră fără să fie loviţi de vreo maşină, trăgând căruţul cu ceapă şi cartofi. Să îndure, muţi, reproşurilor copiilor pentru ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:12
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou