Piedone a luat-o pe urmele lui Cuza

Mirela Ene, 24 ianuarie 2024, Ora 16:52

  • print
  • |
piedone-a-luat-o-pe-urmele-lui-cuza-48106-1.jpg

Piedone a luat-o pe urmele lui Cuza

A prins cu ocaua mică vânzători de mezeluri din Sectorul 5

Primarul Sectorului 5 din București, Cristian Popescu Piedone, spune miercuri, de Ziua Unirii Principatelor, că a prins negustori „cu ocaua mică” în toate carmangeriile în care a intrat: clienții plătesc hârtia de împachetat la preț de salam. El a filmat acțiunea și a postat totul pe rețelele sociale.

„Oameni buni, în cinstea marelui Alexandru Ioan Cuza, am vrut să văd cum mai stă treaba cu ocaua mică... aici, la noi, în Sectorul 5! Spre dezamăgirea mea...AM GĂSIT NEGUSTORI CU OCAUA MICĂ ÎN TOATE CARMANGERIILE UNDE AM INTRAT!!! Hârtia de ambalat este ocaua lor cea mică! Da, da!!!”, a scris Piedone pe Facebook.

„Știți dumneavoastră, oameni buni, că de multe ori când cumpărați mezeluri, de exemplu, plătiți hârtia la preț de salam, de parizer, de pastramă și așa mai departe... ? De data aceasta, negustorii prinși cu ocaua mică au primit AVERTISMENT! La următoarea abatere similară...”, a mai spus primarul.

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:58
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou