Placido Domingo este acuzat, din nou, de hărțuire sexuală! "Mi-a cerut să-mi bag mâna în pantalonii lui"

Anca Bratu, 17 ianuarie 2023, Ora 13:28

  • print
  • |
placido-domingo-este-acuzat-din-nou-de-hartuire-sexuala-mi-a-cerut-sa-mi-bag-mana-in-pantalonii-lui-47299-1.jpeg

O fostă colegă a tenorului Plácido Domingo a devenit prima femeie spaniolă care îl acuză de agresiune sexuală, susţinând că comportamentul său era atât de cunoscut în lumea operei, încât primul lucru care li se spunea femeilor era: „Nu urcaţi în lift cu Placido Domingo", scrie The Guardian.

Acuzaţiile de hărţuire sexuală împotriva cântăreţului spaniol au fost relatate pentru prima dată de Associated Press în urmă cu aproape patru ani, iar cel puţin 20 de femei l-au acuzat până acum pe Domingo că le-a sărutat, atins sau mângâiat cu forţa în incidente care datează din anii 1980, scrie ziare.com.

Duminică seara, o cântăreaţă spaniolă a declarat sub anonimat spus pentru Salvados de la La Sexta că a fost hărţuită şi agresată de Domingo când au lucrat împreună cu două decenii în urmă.

Femeia, care a vorbit apărând cu spatele şi cu vocea schimbată, a identificat două incidente separate. Prima dată, a spus ea, Domingo a observat că ea purta pantaloni cu broderie pe buzunarele din spate.

„Mi-a adresat o întrebare foarte ciudată în faţa tuturor. M-a întrebat: „Pot să-mi bag mâna în buzunarul ăla minunat al tău?".

M-a lovit chiar în stomac şi m-am gândit în sinea mea: „Ce să-i spun acestui om acum ca să încerc să menţin lucrurile normale? Dacă spun nu, va avea consecințe. Nici nu vreau să mă gândesc la ce s-ar putea întâmpla dacă spun da.' M-am temut o clipă". 

Femeia a spus că „situaţia a fost incredibil de inconfortabilă", făcând-o să se simtă ca şi cum ar fi călcat pe „nisipuri mişcătoare".

Al doilea presupus incident a avut loc atunci când cântau împreună, iar luminile se stinseseră pentru a marca sfârşitul actului. „În acele secunde când ochii se obişnuiesc cu întunericul, Plácido s-a apropiat de mine", a spus ea. „M-a sărutat pe gură şi a fost un sărut pe care nici măcar nu l-am văzut aşa încât nu m-am putut eschiva. Nu am vrut să fiu sărutată. Actul se terminase, muzica se oprise şi cortina se cobora. Nu exista nicio justificare".

Ea a declarat pentru lasexta.com că i-a fost prea frică să vorbească din cauza posibilelor consecinţe pentru cariera ei, dar a spus că a fost emoţionată de curajul primelor femei care şi-au spus poveştile.

„M-am gândit cât de curajoase sunt", a spus ea. „Este ceva despre care se ştie în lumea operei: unul dintre primele lucruri pe care ţi le spun este: „Nu te urca în lift cu Plácido Domingo".

Reprezentanţii tenorului nu au răspuns unei solicitări din partea Reuters de a comenta cele mai recente acuzații.

Când acuzaţiile au apărut pentru prima dată, Domingo, acum în vârstă de 81 de ani, a spus că a fost dureros să audă că ar fi supărat oamenii sau că aceştia s-au simţit inconfortabil. De atunci, Domingo şi-a schimbat poziţia, susţinând că scuzele sale ar fi dat o „impresie falsă" despre ceea ce s-a întâmplat. „Ştiu ce nu am făcut şi o voi nega din nou", a spus el în februarie 2020. „Nu m-am comportat niciodată agresiv cu nimeni şi nu am făcut niciodată nimic care să obstrucţioneze sau să împiedice cariera cuiva".

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
13:23
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou