PLÂNG BĂTRÂNII LA CĂMINELE DIN GIURGIU

Ziarul Atac, 11 iulie 2023, Ora 20:44

  • print
  • |
plang-batranii-la-caminele-din-giurgiu-47955-1.jpg

Atac Persoana

PLÂNG BĂTRÂNII LA CĂMINELE DIN GIURGIU

AVEM IMAGINILE DEZASTRULUI DE LA DGASPC GIURGIU

Deranj mare la Paraschiv în ogradă!

Dacă la Ilfov se vorbește de ,,căminele groazei", stabilimente particulare, private, la Giurgiu vorbim de structuri ale statului, centre aparținând DGASPC Giurgiu, aflată in subordinea Consiliului Județean Giurgiu.

Reprezentantul și răspunzătorul pentru viața beneficiarilor  în schimbul pensiei lor muncite este nimeni altul, decât PARASCHIV GHEORGHE.

Dacă l-ați uitat, lăsați că și-a adus aminte de el premierul Ciolacu și a trimis controale peste nea Gelu de la DGASPC Giurgiu.

Ieri, în prima zi de inspecție la centrele DGASPC aflate în municipiu, au fost închise 8 CENTRE !

Să poftească domnii inspectori și la Izvoarele și la Oinacu, că dacă se merge în ritmul ăsta nea Gelu rămâne fără obiectul muncii.

Oricum, din capul locului el nu avea ce căuta  la conducerea acestei instituții, fără nicio pregătire, calificare în domeniu, fără sentimente față de vârstnici și copii, dar pentru că Beianu avea trebuință de un director care să nu-i comenteze sminteala, Paraschiv s-a încadrat perfect în profilul slugii obtuze.

Cert este că, exact în timp ce noi scriem aceste rânduri, Beianu a plecat de urgență la sediul DGASPC, speriat de închiderea centrelor pe bandă rulantă. Probabil, ca să oprească închiderea altor cămine de bătrâni din zilele următoare? Ca să-l facă ,,idiot" pe Paraschiv, așa cum obișnuiește să se adreseze oamenilor? Sau a găsit soluția stârpirii ploșnițelor și păduchilor care colcăie pe acești bătrâni?

Știm deja că sub conducerea lui Paraschiv, viața beneficiarilor din cămine este un coșmar. Le-a înjumătățit porția de mâncare, de cele mai multe ori sunt hrăniți de milă cu mâncare adusă  de acasă de la angajați, haine nu au, igiena lasă de dorit, câtă vreme detergentul destinat acestor cămine și fructele destinate beneficiarilor se opresc la ușa lui nea Gelu. Nu-l interesează nimic și nimeni, decât salariul nesimțit de mare care-i alimenteaza cardul lună de lună.

În egala măsură ca răspundere și salariu, este și directorul adjunct al DGASPC ,,URLĂTOAREA" PARASCHIVESCU CONSTANȚA, primele centre închise, fiind in directa ei coordonare! Și acum țiuie timpanul celor spre care zbiera ,,nu mai pot, nu mai pot!”. Ok, nu mai poate să fie femeie, pricepem, dar funcția și peste 100 milioane de lei pe lună  mai poate?

Într-o conferință de presă, încercând să-și exerseze manipularea, minciuna odioasă  și nesimțirea nemărginită, Beianu anunța că ,,odată cu numirea lui Paraschiv la DGASPC, a rezolvat dezastrul".

Lăsați, d-le Beianu, că nu mai aveți nicio credibilitate când vorbiți, câtă  vreme băgați pe ușa biroului din CJ, fetițe de 15 ani la ore târzii, fetițe care nasc copii la câteva luni distanță de la ,,vizitele la domiciliu". 

Și cum sunteți dator cu TESTUL PATERNITĂȚII, abțineți-vă să mai existați printre giurgiuveni.

Azi, numărăm a doua zi de controlul trimis de premierul României!

Ieri, 8 centre închise.

Azi... pana diseară, aflăm și scriem mâine.

Țineți socoteala, da?

Paraschiv, dacă nu ai unde sa-i trimiți pe beneficiarii  dați afară din caminele închise, ia tu acasă 10, dă-i FINANȚATORULUI BEIANU”, vreo 15, și restul împarte între Brebenel și Pană, că cică au băgat vastul în bugetul Consiliului Județean Giurgiu și au de unde să facă aprovizionări.

Să vă bată Dumnezeu pentru bătaia voastră de joc asupra tuturor beneficiarilor care au de suferit din cauza voastră…

BEIANU și PARASCHIV

 

EDITORIAL

La ce ne sunt utili pensionarii?

La ce ne sunt utili pensionarii?

  Să se înghesuie la casierie pentru a plăti facturile la cablu şi la curentul electric. Să se târască prin piaţă, de la o tarabă la alta, căutând cartofi ieftini. Să traverseze pe zebră fără să fie loviţi de vreo maşină, trăgând căruţul cu ceapă şi cartofi. Să îndure, muţi, reproşurilor copiilor pentru ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:51
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou