Radu Banciu, atac fără precedent asupra Ioanei Cosma! Reacție dură după ce a aflat că îi va fi colegă

Mirela Ene, 27 ianuarie 2023, Ora 10:31

  • print
  • |
radu-banciu-atac-fara-precedent-asupra-ioanei-cosma-reactie-dura-dupa-ce-a-aflat-ca-ii-va-fi-colega-47352-1.jpg

După ce Ioana Cosma a fost dată afară de la PRO TV, cei de la Prima News s-au mișcat rapid și au ofertat-o pe celebra moderatoare. Noul coleg al Ioanei Cosma nu vede cu ochi buni această angajare. Prezentatorul emisiunii „Fotbal All Inclusive" de la Prima Sport spune despre moderatoarea în vârstă de 49 de ani că este trecută din punct de vedere profesional. 

Speram să nu vină, speram să nu vină. Mi-am exprimat o părere corect jurnalistică și, în general, ce spun eu e corect, deci din punct de vedere profesional i-a trecut timpul.

Este o părere personală, din punctul meu de vedere nu avea ce să caute, dar trustul nostru este foarte mare și o să i se găsească loc. Eu am avut rezultatele cele mai bune de audiență la Prima News, dar timp de 3 ani nu mi-au dat nicio emisiune, am stat cu emisiunea de sport pentru că nu aveau încredere.

Oamenii care fac lucrurile astea nu se pricep și atunci sigur că pot să cheme pe oricine, la trust sunt niște greșeli. Mironică și Ioana Cosma oricum nu sunt niște elite, asta este. Cine consideră altfel, nu se pricepe la sport. Ei nu sunt niște oameni cu vocabular, sigur, Ioana Cosma, asta am mai spus-o, pe vremea când eram student, Ioana Cosma era cea mai frumoasă femeie din lume. Nu are de ce să îi plângă lumea. 

E greșită din punct de vedere profesional. Dacă îi făceai o ofertă acum 5 ani nu dădea doi bani. Acum că nu mai are serviciu vine la Clever (n.r. trustul din care face parte Prima).

Nici nu mă încântă, nici nu mă deranjează, eu doar mi-am spus părerea. Sunt un om liber și când îmi exprim o părere spun ce cred, doar eu și Mircea Dinescu, noi doi suntem, în rest ceilalți toți... Ți se pune pumnul în gură dacă ești n-ai valoare, dacă ai coloană vertebrală nu-ți reproșează nimeni nimic", a spus Radu Banciu pentru ProSport.

Ioana Cosma, concediat[ de la Pro Tv

Emisiunea Ora exactă în Sport va fi scoasă din grila celor de la Pro Arena, motiv pentru care Ioana Cosma a fost dată afară. Nu a fost singura concediere, căci aceasta a fost urmată și de plecarea lui Mihai Mironică, Leonard Badea, dar și Robert Zamfirescu, Alin Floroiu, Florin Culiță și Dan Ionescu. 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
23:38
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou