Scandal între edilul sectorului 1 și un consilier local: "Să-ți fie rușine Clotilde Armand, îți e frică de adăvăr"

Mirela Ene, 22 februarie 2023, Ora 15:27

  • print
  • |
scandal-intre-edilul-sectorului-1-i-un-consilier-local-sa-ti-fie-ru-ine-clotilde-armand-iti-e-frica-de-adavar-47516-1.jpeg

Dan Podaru, consilier PNL Sector 1, a anunţat, miercuri, că va depune o plângere penală împotriva primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, după ce edilul a scris despre acesta că este în conflict de interese, și îl acuză că se implică în procesul prin care administrația locală cere rezilierea contractului cu Romprest.

„Primarul penal Clotilde Armand încalcă, prin postarea de pe pagină ei de Facebook, referitoare la mine, Codul Penal.

Prin postarea calomnioasă, denigratoare și ilegală referitoare la mine, Primarul Clotilde Armand realizează conform Codului Penal, art. 272, "influențarea declarațiilor". Este evident faptul că primarul abuziv săvârșește infracțiunile prevăzute de art. 272, prin solicitările explicite pe care le realizează prin intermediul textului și prin presiunea publică evidentă", a anunțat Dan Podaru pe Facebook.

Consilierul PNL sector1 explică apoi că în anul 2021 a fost ales Președinte al Comisiei Mixte de mediere a conflictelor contractuale dintre Sectorul 1 și Romprest.

„Ca răspuns la materialul calomnios, denigrator și ilegal al primarului Clotilde Armand, îi transmit următoarele: În anul 2021, am fost ales Președinte al Comisiei Mixte de mediere a conflictelor contractuale existente în acel moment între PS1 și compania Romprest. Având în vedere această calitate, am participat la diverse emisiuni televizate, am redactat materiale și am oferit declarații presei scrise, radiourilor și televiziunilor referitoare la ilegalitățile pe care a încercat să le comită Primarul Clotilde Armand", mai transmite Dan Podaru. 

Consilierul PNL sector 1 că va depune plângere penală împotriva edilului.

„Nu putem genera crize sanitare, lasă gunoaiele pe stradă, așa cum nu putem permite sau acceptă niciodată să nu modernizăm școlile, să nu realizăm locuri noi de parcare sau alte proiecte utile Sectorului 1.

Pentru declarațiile hărțuitoare, denigratoare și calomnioase pe care le realizează și pentru infracțiunile pe care le comite conform Art. 272 din Codul Penal, în cel mai scurt timp voi depune o plângere penală împotriva Primarului Clotilde Armand.  Să-ți fie rușine, Clotilde Armand, îți este frică de adevăr!", a conchis Dan Podaru.

Reacția lui Dan Podaru vine după acuzațiile de miercuri ale edilului Clotilde Armand.

„Un lucru grav se întâmplă astăzi în procesul în care cerem rezilierea contractului cu operatorul de salubrizare, la ora 15.00 este un termen important la Tribunalul București. Judecătorii urmează să audieze ca martor un consilier local PNL, la solicitarea avocaților Romprest. Da, ați auzit bine, un ales local -care este foarte vocal când se discută despre bugetul pentru salubrizare sau despre rezilierea contractului- este chemat să susțină cauza operatorului de salubritate.

Cer public președintelui PNL Sectorul 1, Sebastian Burduja, și președintelui PNL București, Ciprian Ciucu, ca aleșii PNL să nu se implice în acest proces și să-l revoce din funcția de consilier local pe Dan Podaru. Un ales local trebuie să vegheze la cheltuirea corectă a banilor publici, nu să devină apărătorul unei firme private, ceea ce face acest consilier este un conflict de interese uriaș", a scris pe Facebook Clotilde Armand.

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
22:16
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou