Scandal monstru cu Regele Manelelor! Florin Salam a fost amenințat cu moartea. Imediat a reacționat: "Îți pun silicoane d-alea în gură"

Elena Valentina Plesca, 20 decembrie 2022, Ora 18:57

  • print
  • |
scandal-monstru-cu-regele-manelelor-florin-salam-a-fost-amenintat-cu-moartea-imediat-a-reactionat-iti-pun-silicoane-d-alea-in-gura-47183-1.jpeg

Este scandal în toată regula între Florin Salam și Costeluș de la Clejani. Fiica artistului, Betty Stoian, a fost, recent, înjurată și, apoi „Regele manelelor" a fost a amenințat cu moartea. Cântărețul a ținut să transmită un mesaj la „cald", la scurt timp după ce fiica lui a intrat în vorbă cu bărbatul respectiv, pe platforma Tik Tok, scrie cancan.ro.

A „picat" într-o situație nefavorabilă! Recent, Betty, fiica lui Florin Salam, a intrat într-un dialog cu un bărbat pe platforma Tik Tok, și anume Costeluș de la Clejani, în timpul unui live. În conversație se aflau și alte două persoane. Nimeni nu se aștepta, însă, ca discuțiile să degenereze și să se ajungă la injurii și amenințări cu moartea. 

Betty Stoian a făcut câteva glume pe seama lui Costeluș de la Clejani, iar bărbatul a avut o reacție deplasată. Extrem de nervos pe situație, a început să înjure, să amenințe și să aibă un comportament grotesc care a ridicat semne de îngrijorare printre utilizatori, dar mai ales de Betty, cea care se afla în conversație cu el. După ce live-ul s-a închis, Florin Salam a intervenit imediat, pentru a lua apărarea familiei sale.

„Ești nesimțit și înjuri încontinuu de rasă, să vină unul să te prindă o dată să te simți femeie, precum... doi, zece. Fii, băi, cuminte. Fii cuminte, că după aceea mă țin de tine, să mori tu dacă nu mă țin de tine. Și dacă mă țin de tine, îți pun silicoane d-alea în gură, după aceea. Fii cuminte, nu te-am înjurat, urmează. Dacă te înjur, te înjur cu talent, dacă ai tu talent, un țăran d-ăla. Dacă te înjur eu cu m******e d-aia roz", sunt o parte din cuvintele rostite de Florin Salam, în mediul online, după ce fiica lui a fost amenințată de Costeluș de la Clejani.

Un coleg manelist i-a sărit în apărare lui Florin Salam

Tzancă Uraganu a sărit imediat în apărarea lui Florin Salam, în scandalul momentului. După ce fiica „Regelui manelelor" a fost înjurată, iar familia artistului a fost amenințată cu moartea, Tzancă, pe numele său real Andrei Velicu, a simțit să intervină și să îi transmită un mesaj lui Costeluș de la Clejani. 

Tzancă Uraganu a intervenit în scandalul momentului. Artistul a sărit în apărarea lui Florin Salam, după ce Costeluș de la Clejani a făcut o serie de amenințări cu moartea și a înjurat-o pe Betty Stoian, fiica manelistului. Tzancă Uraganu susține că, pentru ei, bărbatul este „o furnică". A ținut să îi transmită un mesaj tranșant, pe Tik Tok.

„N-au ce să mănânce în casă și stă de figuri pe Tik Tok și de înjurături. Mă refer chiar la ăsta, nu mă refer la altcineva. După ce că ești ultimul amărât posibil, mai stai să și înjuri pe Tik Tok, mai te numești și șmecher. Te numești șmecher și ai ciorap în geam, în loc de perdea. Păi tu te-ai găsit să te iei cu noi, sclavule care ești. Tu te-ai găsit să te iei cu noi? Că pentru noi ești o furnică d-aia, ești un aurolac din ăla care vine să șteargă parbrizul la semafor și îi dăm 10 lei. Tu sau ăia care vin la semafoare să ne șteargă parbrizele tot aia e pentru noi. (...) Ies de aici, că nu mai vreau să înjur și să vorbesc urât. Oricum, ți-am dat în privat, acolo, să te saturi", a spus Tzancă Uraganu pe Tik Tok.

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:01
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou