Un nou scandal la Primăria Sectorului 1! Denunț penal împotriva lui Clotilde Armand și a unui personaj din ONG

Anca Bratu, 3 ianuarie 2023, Ora 16:44

  • print
  • |
un-nou-scandal-la-primaria-sectorului-1-denunt-penal-impotriva-lui-clotilde-armand-i-a-unui-personaj-din-ong-47226-1.jpeg

Activitatea edilului Clotilde Armand continuă să intrige și nici în 2023 nu scapă de brațul lung al legii. De data aceasta, primarul Sectorului 1 este denunțat pentru abuz și neglijență în serviciu, iar împreună cu Clotilde Armand „pică" și Dan Milea, cunoscut activist din București, scrie gandul.ro.

Clotilde Armand, „în calitate de Primar al UAT Sector 1",  și Dan Milea, „în calitate de persoană fizică", sunt denunțați de Asociația pentru Dreptul Urbanismului (ADU).

ADU a depus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 un denunț penal împotriva celor doi pentru „săvârșirea infracțiunii de uzurpare de calități oficiale, prevăzută la art. 258 alin. (1) și alin. (2) din Codul Penal, cu modificările și completările ulterioare, care se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau amendă, a infracțiunilor de abuz în serviciu, prevăzută la art. 297 alin. (1) Cod penal și neglijenta in serviciu, prevăzută la art.298 din Codul penal".

În fapt, se arată că, „în data de 25.11.2020, primarul Clotilde Armand a emis un mandat, fără număr și fără dată, pe care l-a transmis Autorității Naționale de Supraveghere pentru Serviciile Comunitare de Interes Public (ANRSC), prin care îl mandata pe domul Dan Milea să reprezinte autoritatea în fața organelor de control".

Dar, remarcă ADU, „la momentul efectuării controlului de către inspectorii ARNSC la sediul Primarului Sectorului 1, subdiviziunea administrativ-teritorială Sector 1 a fost reprezentată de domnul Milea Dan în baza unei împuterniciri fără număr și fără dată".

Notând faptele petrecute, Asociația pentru Dreptul Urbanismului arată că acțiunile primarului Clotilde Armand și ale lui Dan Milea „au prejudiciat subdiviziunea administrativ-teritorială, în urma sancționării, pe de o parte, iar pe de altă parte, interesele colectivității locale Sector 1 nu au fost reprezentate în condițiile legii".

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
13:00
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou