Armata şi mareşalul

Sorin Roșca Stănescu, 25 octombrie 2013, Ora 15:28

  • print
  • |
Comentarii

Commentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la incalcarea legii, la violenta sau ura, vor fi sterse. Ii incurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Atac.

1 comentarii

cristian vasilescu, 25 octombrie 2013 19:16

Domnule Senator,
Care sunt resorturile nevazute care fac astazi ca acestui personaj si institutiei pe care a manjit-o cu spurcaciunile, tradarile lui si ale camarilei, cu sangele propriei armate si al propriului popor, sa i se dea atata consideratie. Se pare ca nimeni nu vrea sa inteleaga ca Romania profunda e alaturi de Ion Antonescu si ca cei care acorda credit fostului rege pierde simpatia acelei Romanii. In aceasta problema nu intra in calcul conditia politica a Germaniei din acel moment istoric. Aveam acelasi obiectiv militar care trebuia atins, fara a se lua in calcul ultima consecinta. Pierdeam razboiul fiind alaturi de nemti? L-am castigat alaturi de rusi?

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
03:28
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou