Cursa pentru Cotroceni

Mihai Ghezea , 2 iunie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
Comentarii

Commentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la incalcarea legii, la violenta sau ura, vor fi sterse. Ii incurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Atac.

1 comentarii

112(Evitati agentia de turism Tea Tour Sinaia si pe Filipoiu, 7 iunie 2014 05:56

Dupa ce achiti excursia catre agentia Tea Tour Sinaia banditul de Filipoiu iti elibereaza acte false si cand ajungi pe aeroport constati ca nu ai rezervarea facuta si ca nu esti pe lista de pasageri.Cand ajungi la el la agentie sa iti recuperezi banii Filipoiu fuge de acolo,te minte,te amana,isi bate joc de tine,te jigneste,te umileste dar banii nu ii mai vezi.Acest bandit are mai multe dosare de inselaciune si de aceea va sfatuiesc sa evitati agentia de turism Tea Tour Sinaia si pe escrocul de Filipoiu Vasilica.

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:55
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou