T.B: Interdicția pentru Mircea Diaconu, doar pentru poziția de senator

Dan Alexandru, 8 aprilie 2014, Ora 15:20

  • print
  • |
t-b-interdictia-pentru-mircea-diaconu-doar-pentru-pozitia-de-senator-39302-1.jpg

Tribunalul Bucureşti a motivat decizia care îi permite lui Mircea Diaconu să candideze la alegerile europarlamentare din 25 de mai.
Instanţa a considerat că interdicţia de a ocupa o funcţie eligibilă timp de trei ani, după ce a fost declarat incompatibil, se aplică strict pentru poziţia de senator.

Curtea de Apel Bucureşti va fi instanţa care va da decizia definitivă în acest caz. Biroul Electoral Central a decis să îi respingă candidatura pentru alegerile paralamentare pe motiv că justiţia l-a declarat definitiv incompatibil să ocupe o funcţie publică.

Mircea Diaconu a atacat în justiţie hotărârea BEC. Agenţia Naţională de Integritate ceruse Biroului Electoral Central să nu îi permită să se înscrie în cursa pentru europarlamentare.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:25
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou