Best Dental

T.B: Interdicția pentru Mircea Diaconu, doar pentru poziția de senator

Dan Alexandru, 8 aprilie 2014, Ora 15:20

  • print
  • |
t-b-interdictia-pentru-mircea-diaconu-doar-pentru-pozitia-de-senator-39302-1.jpg

Tribunalul Bucureşti a motivat decizia care îi permite lui Mircea Diaconu să candideze la alegerile europarlamentare din 25 de mai.
Instanţa a considerat că interdicţia de a ocupa o funcţie eligibilă timp de trei ani, după ce a fost declarat incompatibil, se aplică strict pentru poziţia de senator.

Curtea de Apel Bucureşti va fi instanţa care va da decizia definitivă în acest caz. Biroul Electoral Central a decis să îi respingă candidatura pentru alegerile paralamentare pe motiv că justiţia l-a declarat definitiv incompatibil să ocupe o funcţie publică.

Mircea Diaconu a atacat în justiţie hotărârea BEC. Agenţia Naţională de Integritate ceruse Biroului Electoral Central să nu îi permită să se înscrie în cursa pentru europarlamentare.

 

 

EDITORIAL

Kovesi are locul asigurat! George Simion, contracandidat

Kovesi are locul asigurat! George Simion, contracandidat

 Kovesi are locul asigurat! George Simion, contracandidat ROTATIVA și LIPSA DE LEGITIMITATE În vara anului 2012, un acoperit al serviciilor de informații, infiltrat la Palatul Cotroceni pe poziția de consilier prezidențial, îi susura lui Traian Băsescu în urechi scenariul conform căruia PDL poate câștiga alege ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:38
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou