BREAKING NEWS: CORNELIU VADIM TUDOR A MURIT

Mălina Andrei, 14 septembrie 2015, Ora 20:22

  • print
  • |
Comentarii

Commentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la incalcarea legii, la violenta sau ura, vor fi sterse. Ii incurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Atac.

1 comentarii

Viorel, 15 septembrie 2015 16:12

O mare rusine - Parlamentul Romaniei a hotarat: Vadim Tudor va fi inmormantat cu onoruri militare. Onorurile militare balacarite acum pentru toti comunistii si securistii an frunte cu Adrian Paunescu și cu Vadim Tudor. Ce a facut Vadim Tudor in parlamentul Romaniei cand s-a procedat la condamnarea comunismului? A fost varful de lancie al comunistilor din parlamentul de atunci!
In toata viata lui a fost un farsor si o pompa de aruncat laturi! Este incredibil cum a fost el “sanctionat” pentru ca i-a aruncat intre ochi executorului judecatoresc un pahar cu apa și fiind atunci vorba de o doamna, a facut-o cațea! Fara cuvinte!
Un pensionar militar.

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:44
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou