BREAKING NEWS: CORNELIU VADIM TUDOR A MURIT

Mălina Andrei, 14 septembrie 2015, Ora 20:22

  • print
  • |
corneliu-vadim-tudor-a-murit-46660-1.jpg BREAKING NEWS

Preşedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a murit, luni, la Spitalul Militar din Capitală, unde fusese internat din cauza unor probleme respiratorii. Acesta avea 65 de ani.

Politicianul a suferit un infarct şi a fost supus unei intervenţii.

Medicii au încercat să îl resusciteze şi să îl stabilizeze pe Corneliu Vadim Tudor, însă fără rezultat, decesul fiind înregistrat la ora 18.30.

Corneliu Vadim Tudor s-a născut în 28 noiembrie 1949, în Bucureşti, era scriitor, politician şi jurnalist. Este fondatorul Partidului România Mare, fost membru al Parlamentului European şi fost senator.

Corneliu Vadim Tudor s-a născut la 28 noiembrie 1949, în Bucureşti, era căsătorit şi avea două fiice.

A avut o bogată carieră politică, a fost membru al Parlamentului în mai multe legislaturi, membru al Parlamentului European şi a candidat de mai multe ori la alegerile prezidenţiale. În 2000 a ajuns în turul doi al acestora, unde a obţinut puţin peste 30% din sufragii.

A avut o activitate publicistică impresionantă, cu peste 30 de volume publicate. A scris şi proză şi poezie, iar o parte din operele sale au fost traduse în mai multe limbi.

A înfiinţat mai multe reviste şi ziare, cel mai cunoscut nume dintre acestea fiind "România Mare".

 

 

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:26
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou