Fiica lui Dan Bursuc a povestit la DIICOT coșmarul pe care l-a trăit în sclavia unui interlop periculos. Victima era bătută și șantajată

Diana Ionescu, 3 aprilie 2023, Ora 14:45

  • print
  • |
fiica-lui-dan-bursuc-a-povestit-la-diicot-co-marul-pe-care-l-a-trait-in-sclavia-unui-interlop-periculos-victima-era-batuta-i-antajata-47740-1.jpg

Fiica impresarului Dan Bursuc a depus o plângere la DIICOT în care a arătat că un interlop periculos din Capitală ar fi sedus-o, după care ar fi transformat-o într-o adevărată sclavă. Atât prin șantaj emoțional, cât și prin bătăi crunte, bărbatul ar fi convins-o să fure o parte din bijuteriile părinților și ar fi șantajat-o cu presupuse imagini compromițătoare, scrie Gandul.ro.

Timp de aproximativ un an, fiica celui mai cunoscut impresar din industria muzicii de petrecere a trăit un adevărat coșmar, după ce a căzut în plasa unui interlop din sfera de influență a temutului clan Chira.

Controlată cu autoritate de bărbat, tânăra a furat din casa părinților aur în valoare de peste 130.000 de euro, care a ajuns apoi la o casă de amanet din Sectorul 2.

După ce i-a mărturisit tatălui ei că se află într-o situație fără ieșire, Bursuc, pe numele lui adevărat Daniel Paraschiv, a răscumpărat aurul, apoi fiica lui și-a făcut curaj și a decis să depună plângere la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT).

Surse judiciare au dezvăluit, în exclusivitate pentru Gândul, că aceasta a arătat, în petiția transmisă prin poșta electronică, faptul că bărbatul, care ar fi cunoscut în lumea interlopă sub numele de Ucu, ar fi supus-o mai multor abuzuri fizice și emoționale.

Acest Ucu i-ar fi instalat, cu forța, o aplicație pe telefonul mobil, pentru a avea acces nelimitat la toate informațiile din memoria aparatului. În plus, pentru un control total, acesta o obligase și-i spună și toate parolele folosite de ea.

Mai mult, tânăra a explicat, în plângerea pe care a înaintat-o procurorilor DIICOT, că fostul ei iubit i-ar fi permis să vorbească la telefon doar cu el și cu părinții ei.

Fiica lui Bursuc, șantajată cu imagini compromițătoare

Sursele citate au precizat că fiica lui Dan Bursuc a descris și un incident grav care s-a produs în momentul în care a încercat să scape de sub influența acestuia și l-a anunțat că este hotărâtă să pună punct relației.

În consecință, Ucu ar fi aflat că tânăra se află într-un salon de înfrumusețare și a bătut-o cu bestialitate în fața personalului salonului și a altor cliente.

În plus, acesta ar fi amenințat-o și cu faptul că deține înregistrări video, făcute pe ascuns, în care ea apare în ipostaze indecente și pe care, în cazul în care îl va părăsi, le va face publice pentru a distruge imaginea tatălui său.

Fata ar fi cedat șantajului, iar în perioada imediat următoare, Ucu ar fi bătut-o în mod constant și i-ar fi cerut să-i înapoieze presupuse sume mari de bani pe care acesta susținea că le-ar fi cheltuit împreună cu ea.

Surse judiciare au declarat, pentru Gândul, că dosarul se află încă într-o fază incipientă și nu au fost făcute, deocamdată, audieri.

 

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
05:55
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou