Fiica lui Dan Bursuc a povestit la DIICOT coșmarul pe care l-a trăit în sclavia unui interlop periculos. Victima era bătută și șantajată

Diana Ionescu, 3 aprilie 2023, Ora 14:45

  • print
  • |
fiica-lui-dan-bursuc-a-povestit-la-diicot-co-marul-pe-care-l-a-trait-in-sclavia-unui-interlop-periculos-victima-era-batuta-i-antajata-47740-1.jpg

Fiica impresarului Dan Bursuc a depus o plângere la DIICOT în care a arătat că un interlop periculos din Capitală ar fi sedus-o, după care ar fi transformat-o într-o adevărată sclavă. Atât prin șantaj emoțional, cât și prin bătăi crunte, bărbatul ar fi convins-o să fure o parte din bijuteriile părinților și ar fi șantajat-o cu presupuse imagini compromițătoare, scrie Gandul.ro.

Timp de aproximativ un an, fiica celui mai cunoscut impresar din industria muzicii de petrecere a trăit un adevărat coșmar, după ce a căzut în plasa unui interlop din sfera de influență a temutului clan Chira.

Controlată cu autoritate de bărbat, tânăra a furat din casa părinților aur în valoare de peste 130.000 de euro, care a ajuns apoi la o casă de amanet din Sectorul 2.

După ce i-a mărturisit tatălui ei că se află într-o situație fără ieșire, Bursuc, pe numele lui adevărat Daniel Paraschiv, a răscumpărat aurul, apoi fiica lui și-a făcut curaj și a decis să depună plângere la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT).

Surse judiciare au dezvăluit, în exclusivitate pentru Gândul, că aceasta a arătat, în petiția transmisă prin poșta electronică, faptul că bărbatul, care ar fi cunoscut în lumea interlopă sub numele de Ucu, ar fi supus-o mai multor abuzuri fizice și emoționale.

Acest Ucu i-ar fi instalat, cu forța, o aplicație pe telefonul mobil, pentru a avea acces nelimitat la toate informațiile din memoria aparatului. În plus, pentru un control total, acesta o obligase și-i spună și toate parolele folosite de ea.

Mai mult, tânăra a explicat, în plângerea pe care a înaintat-o procurorilor DIICOT, că fostul ei iubit i-ar fi permis să vorbească la telefon doar cu el și cu părinții ei.

Fiica lui Bursuc, șantajată cu imagini compromițătoare

Sursele citate au precizat că fiica lui Dan Bursuc a descris și un incident grav care s-a produs în momentul în care a încercat să scape de sub influența acestuia și l-a anunțat că este hotărâtă să pună punct relației.

În consecință, Ucu ar fi aflat că tânăra se află într-un salon de înfrumusețare și a bătut-o cu bestialitate în fața personalului salonului și a altor cliente.

În plus, acesta ar fi amenințat-o și cu faptul că deține înregistrări video, făcute pe ascuns, în care ea apare în ipostaze indecente și pe care, în cazul în care îl va părăsi, le va face publice pentru a distruge imaginea tatălui său.

Fata ar fi cedat șantajului, iar în perioada imediat următoare, Ucu ar fi bătut-o în mod constant și i-ar fi cerut să-i înapoieze presupuse sume mari de bani pe care acesta susținea că le-ar fi cheltuit împreună cu ea.

Surse judiciare au declarat, pentru Gândul, că dosarul se află încă într-o fază incipientă și nu au fost făcute, deocamdată, audieri.

 

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
20:39
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou