Un șofer din Ucraina a încercat să intre în România cu 1.200 de pistoale

Anca Bratu, 31 martie 2023, Ora 10:58

  • print
  • |
un-ofer-din-ucraina-a-incercat-sa-intre-in-romania-cu-1-200-de-pistoale-47728-1.jpg

Poliţiştii de frontieră constănţeni au descoperit 1.200 de pistoale suspecte a fi arme letate într-un camion condus de un şofer din Ucraina, la Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă. În documente scria că bărbatul transporta pistoale cu gaze pentru o firmă din Ucraina. Armele au fost ridicate pentru a fi expertizate.

Garda de Coastă a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă, că în Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, s-a prezentat pentru a intra în ţară, un cetăţean ucrainean, în vârstă de 54 de ani, la volanul unui ansamblu rutier cu semiremorcă, înmatriculat în Ucraina. Bărbatul transporta, conform documentelor de însoţire, pistoale cu gaze, pentru o societate din Ucraina.

"Întrucât exista suspiciunea că pistoalele fac parte din categoria armelor letale supuse autorizării, poliţiştii de frontieră au însoţit ansamblul rutier în Portul Constanţa, iar împreună cu lucrătorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa-Sud au desigilat compartimentul marfă al mijlocului de transport şi să efectueze controlul amănunţit al acestuia. În urma verificărilor, au fost descoperite 60 de cutii ce conţineau 1.200 pistoale, marca Stalker, calibru 9 mm, care au fost ridicate în vederea expertizării", se arată în comunicat.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru comiterea infracţiunilor de contrabandă calificată şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:40
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou