Un șofer din Ucraina a încercat să intre în România cu 1.200 de pistoale

Anca Bratu, 31 martie 2023, Ora 10:58

  • print
  • |
un-ofer-din-ucraina-a-incercat-sa-intre-in-romania-cu-1-200-de-pistoale-47728-1.jpg

Poliţiştii de frontieră constănţeni au descoperit 1.200 de pistoale suspecte a fi arme letate într-un camion condus de un şofer din Ucraina, la Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă. În documente scria că bărbatul transporta pistoale cu gaze pentru o firmă din Ucraina. Armele au fost ridicate pentru a fi expertizate.

Garda de Coastă a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă, că în Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, s-a prezentat pentru a intra în ţară, un cetăţean ucrainean, în vârstă de 54 de ani, la volanul unui ansamblu rutier cu semiremorcă, înmatriculat în Ucraina. Bărbatul transporta, conform documentelor de însoţire, pistoale cu gaze, pentru o societate din Ucraina.

"Întrucât exista suspiciunea că pistoalele fac parte din categoria armelor letale supuse autorizării, poliţiştii de frontieră au însoţit ansamblul rutier în Portul Constanţa, iar împreună cu lucrătorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa-Sud au desigilat compartimentul marfă al mijlocului de transport şi să efectueze controlul amănunţit al acestuia. În urma verificărilor, au fost descoperite 60 de cutii ce conţineau 1.200 pistoale, marca Stalker, calibru 9 mm, care au fost ridicate în vederea expertizării", se arată în comunicat.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru comiterea infracţiunilor de contrabandă calificată şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
02:18
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou