Bătaie ca-n filme între doi deputați ucrainieni VIDEO

Mălina Andrei, 13 februarie 2015, Ora 11:07

  • print
  • |
bataie-ca-n-filme-intre-doi-deputati-ucrainieni-video-45599-1.jpg Video Bătaie ca-n filme între doi deputați ucrainieni VIDEO

O lege privind pedepsirea corupţiei a fost motiv de bătaie între doi deputați ucrainieni. Conflictul a fost înăbuşit de agenţii de securitate, care au format un zid între politicienii furioşi.

Deputatul Iegor Soboliev din cadrul alianţei politice Samoponici (Autoapărare) s-a luat la bătaie cu colegul său Vadim Ivcenko din cadrul Batkivşcina (Patria), din cauza unor dezacorduri cu privire la legea proprietăţii terenurilor.

Agenții de securitate au intervenit între cei doi politicieni. Unul dintre ei s-a ales chiar cu nasul spart.

Deputații au fost pedepsiți în urma acestei altercații și nu mai au voie să participe la ședințele din plen pentru următoarele 5 zile.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
13:38
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou