O britanică a ajuns virală pe internet după ce a interpretat o piesă a lui Ducu Bertzi fără să înțeleagă nimic din ea

Mălina Andrei, 22 ianuarie 2015, Ora 14:19

  • print
  • |
o-britanica-a-ajuns-virala-pe-internet-dupa-ce-a-interpretat-o-piesa-a-lui-ducu-bertzi-fara-sa-inteleaga-nimic-din-ea-45289-1.jpg

O britanică de 17 ani a stârnit amuzamentul românilor după ce a interpretat o melodia „Plecarea” a lui Ducu Bertzi, fără să înțeleagă nimic din ea.

Bridget Moran este pasionată de muzică și de limbile străine, motiv pentru care interpretează melodii în limbi străine, chiar dacă nu știe să pronunțe bine versurile sau nu înțelege despre ce e vorba în piese, notează Libertatea.Bridget Moran a impresionat o mulțime de oameni care au admirat-o în clipul postat pe Youtube.

Știri Diaspora noteaza că tânara a fost concurentă la X-Factor în Marea Britanie.

Tânăra precizează că melodia în română i-a fost sugerată de una dintre colegele de muncă ale mamei sale. "Am spus 'Da, de ce nu?'". Ea a precizat ca a fost destul de dificil de învațat cântecul, pentru ca pronunția a fost foarte grea.

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:01
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou