O britanică a ajuns virală pe internet după ce a interpretat o piesă a lui Ducu Bertzi fără să înțeleagă nimic din ea

Mălina Andrei, 22 ianuarie 2015, Ora 14:19

  • print
  • |
o-britanica-a-ajuns-virala-pe-internet-dupa-ce-a-interpretat-o-piesa-a-lui-ducu-bertzi-fara-sa-inteleaga-nimic-din-ea-45289-1.jpg

O britanică de 17 ani a stârnit amuzamentul românilor după ce a interpretat o melodia „Plecarea” a lui Ducu Bertzi, fără să înțeleagă nimic din ea.

Bridget Moran este pasionată de muzică și de limbile străine, motiv pentru care interpretează melodii în limbi străine, chiar dacă nu știe să pronunțe bine versurile sau nu înțelege despre ce e vorba în piese, notează Libertatea.Bridget Moran a impresionat o mulțime de oameni care au admirat-o în clipul postat pe Youtube.

Știri Diaspora noteaza că tânara a fost concurentă la X-Factor în Marea Britanie.

Tânăra precizează că melodia în română i-a fost sugerată de una dintre colegele de muncă ale mamei sale. "Am spus 'Da, de ce nu?'". Ea a precizat ca a fost destul de dificil de învațat cântecul, pentru ca pronunția a fost foarte grea.

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
13:27
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou