Ce se ascundea în căptușeala canapelei din apartamentul unui bărbat din Botoșani. Iată ce au găsit polițiștii

Mirela Ene, 20 februarie 2023, Ora 10:17

  • print
  • |
ce-se-ascundea-in-captu-eala-canapelei-din-apartamentul-unui-barbat-din-boto-ani-iata-ce-au-gasit-politi-tii-47500-1.jpg

Captura impresionantă de țigări de contrabandă descoperită de polițiștii de frontieră din Botoșani în urma unor percheziții domiciliare. Traficanții au găsit o metodă ingenioasă de a ascunde țigările, însă oamenii legii au fost mai vigilenți. 

În data de 16 februarie, în baza unor mandate emise de către Judecătoria Botoşani, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Botoşani împreună cu lucrători din cadrul Inspectoratului Teritorial a Poliției de Frontieră Iaşi și ai Inspectoratului Județean de Jandarmi Botoșani, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, au efectuat percheziții domiciliare la cinci imobile de pe raza judeţului Botoşani.

În urma perchezițiilor efectuate, polițiștii de frontieră au descoperit și ridicat în vederea confiscării de la trei locații cantitatea totală de 3950 pachete cu ţigări în valoare de peste 10.000 de euro.

Cea mai mare cantitate de țigări a fost descoperită în casa unui botoşănean, ascunsă în căptuşeala unor canapele, restul țigărilor fiind ascunse în ghivece cu flori sau în podul casei, mascate în spatele unor scânduri de lemn. 

Ţigările, în valoare de peste 51.000 lei (aproximativ 10.000 euro) au fost ridicate în vederea confiscării și transportate la sediul Poliției de Frontieră pentru continuarea cercetărilor.

În continuare poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Vamal al României.

În cauză, cercetările continuă sub directa coordonare a procurorului de caz din cadrul Prchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, în vederea documentării întregii activități infracționale, urmând ca la final să fie luate măsurie legale ce se impun, potrivit botosaneanul.ro.

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
10:10
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou