Niculaie Bădălău rămâne în arest! Curtea de Apel București i-a respins contestația

Florentina Șerbănescu, 14 februarie 2023, Ora 14:21

  • print
  • |
niculaie-badalau-ramane-in-arest-curtea-de-apel-bucure-ti-i-a-respins-contestatia-47472-1.jpg

Fostul vicepreşedintele al Autorităţii de Audit din cadrul Curţii de Conturi Niculae Bădălău rămâne în arest preventiv, după ce Curtea de Apel Bucureşti a respins, marţi, contestaţia sa, iar decizia instanţei este definitivă. Curtea de Apel Bucureşti a hotărât să respingă contestaţia formulată de Niculae Bădălău împotriva deciziei Tribunalului Giurgiu, scrie News.ro.

Iată ce au decis judecătorii:

"Respinge ca nefondată contestaţia formulată de inculpatul Bădălău Niculae împotriva încheierii din data de 06.02.2023, pronunţată de judecătorul de cameră preliminară de la Tribunalul Giurgiu - Secţia Penală în dosarul nr.1977/122/2022/a1.3. În baza art. 275 alin. 2 Cod procedură penală obligă pe contestatorul inculpat la plata sumei de 300 lei cu titlul de cheltuieli judiciare către stat", se arată în minuta instanţei.

Decizia Curţii de Apel Bucureşti este definitivă.

Niculae Bădălău solicitase în data de 6 februarie, Tribunalului Giurgiu înlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu, dar cererea sa a fost respinsă. Hotărârea instanţei a fost contestată la Curtea de Apel Bucureşti.

Fostul vicepreşedintele al Autorităţii de Audit din cadrul Curţii de Conturi Niculae Bădălău a fost trimis în judecată de DNA pentru trafic de influenţă şi dare de mită în formă continuată, în dosarul în care a fost arestat la sfârşitul lunii noiembrie. El i-ar fi cerut unui primar de comună să atribuie un contract unei firme de o rudă a sa şi i-ar fi oferit bani pentru a face plăţi către acea firmă, chiar şi pentru lucrări neconforme. Alături de el, a fost deferit justiţiei şi reprezentantul unei societăţi comerciale.

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
21:43
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou