Oana Roman a câștigat bani grei de pe urma procesului cu Oana Zăvoranu

Diana Ionescu, 5 ianuarie 2023, Ora 20:57

  • print
  • |
oana-roman-a-ca-tigat-bani-grei-de-pe-urma-procesului-cu-oana-zavoranu-47241-1.jpeg

Oana Roman și Oana Zăvoranu sunt, probabil, cei mai mari "dușmani" din showbiz-ul românesc și s-au judecat pe bani grei.

De curând, o primă sentință a fost dată în procesul care a avut loc între Oana Roman și Oana Zăvoranu, prima dintre cele două având, temporar, câștig de cauză. Și, desigur, un mare câștig financiar. 

Oana Roman și Oana Zăvoranu sunt rivale de ani buni. Cea de-a doua nu a avut niciodată vorbe bune la adresa fiicei fostului prim-ministru al României, dar nu i s-a rămas datoare. Iar de curând, după nenumărate termene în justiție, Zăvoranca a devenit "sursă de bani" pentru Oana Roman.

Mai exact, de curând, după nouă termene și mai bine de un an de proces, între cele două a fost stabilită "limita". Magistrații au decis: Oana Zăvoranu a greșit, în relația cu Oana Roman, iar acum trebuie să plătească daune. Și, mai mult decât atât, trebuie să respecte anumite norme cu privire la relația lor.

"Obligă pârâta (Oana Zăvoranu, n. red. ) să înceteze răspândirea, pe orice cale, de afirmaţii defăimătoare la adresa reclamantei (Oana Roman, n. red.), fie prin referire directă la numele reclamantei, fie prin utilizarea unor apelative sau descrieri care fac referire la persoana reclamantei, precum şi să înceteze desfăşurarea de acţiuni defăimătoare la adresa reclamantei, prin intermediul reţelelor online de socializare sau prin alte mijloace, de natură să încalce drepturile reclamantei la viaţa privată, demnitate, onoare şi reputaţie.

Obligă pârâta să şteargă de pe conturile sale deschise pe reţelele de socializare (Facebook, Instagram, YouTube) toate materialele care au conţinut calomnios la adresa reclamantei", se arată în sentința magistraților, conform portalului instanelor.

Mai mult decât atât, chiar dacă cererile de daune erau mai mari, judecătorii au decis că onoarea Oanei Roman trebuie să primească și reparații financiare serioase din partea Oanei Zăvoranu.

Conform deciziei instanței de la Tribunalul București, o sentință care nu e definitivă și mai poate fi atacată cu recurs, Oana Zăvoranu trebuie să plătească pentru că a jignit-o, pe rețelele de socializare - și nu numai - pe Oana Roman.

Suma decisă de judecători nu este una uriașă. Dar, ca să fim sinceri, nici mică. "Obligă pârâta să plătească reclamantei suma de 25.000 lei daune morale. Respinge în rest cererea, ca neîntemeiată. Respinge cererea pârâtei privind cheltuielile de judecată, ca neîntemeiată. Cu recurs în 30 zile de la comunicare; cererea de recurs se depune la Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti", au mai decis magistrații Tribunalului București.

În altă ordine de idei, Oana Zăvoranu nu este la primul proces pierdut în ultima perioadă, diva confruntându-se cu probleme cât se poate de serioase în ceea ce privește situația ei legală. Mai mult, ea este cercetată și într-o serie de dosare penale, pe lângă procesele civile pe care le are. 

 

Chiar dacă, în principiu, este mai bogată cu 5.000 de euro - echivalentul aproximativ al celor 25.000 de lei primiți ca daune de la Oana Zăvoranu prin sentința judecătorilor - Oana Roman a dezvăluit la Antena Stars că nu vrea să meargă în Dubai, loc în care s-ar putea distra de minune "de toți banii".

„Am o prietenă foarte bună care locuiește la Dubai și care se roagă de mine de vreo șase ani să mă duc la ea. Recunosc că eu am refuzat în ultimii ani să mă duc la Dubai. Eu mergeam foarte des, de prin 2004 până prin 2010-2012, după aia a început să meargă toată lumea. De prin 2011 eu nu m-am mai dus acolo și am evitat. 

Dar nu mă duc acolo unde se duce toată lumea. Mă duc la prietena mea care are o super casă acolo și merg cu ea peste tot. I-am promis că anul ăsta mergem", spunea Oana Roman pentru sursa citată.

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:49
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou